Design-ul inovator și performanțele remarcabile ale Toyota C-HR cuceresc piața auto

Design-ul inovator și performanțele remarcabile ale Toyota C-HR cuceresc piața auto
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 iul 2024

Toyota C-HR, un model compact high ride, între un crossover și un SUV, a captat atenția pieței auto datorită designului său avangardist și performanțelor de excepție. Considerată de mulți cea mai frumoasă mașină a anului 2024, Toyota C-HR impresionează prin detalii de design atent lucrate, de la farurile integrate inteligent până la stopurile cu funcție de eleron.

Un pionier al mediului

Urmărește-ne și pe Google News

Toyota C-HR este disponibilă în mai multe echipări și două motorizări hibride: 1.8 litri cu 140 CP și 2.0 litri cu 197 CP, cu tracțiune față sau AWD-i. Accelerația constantă și gestionarea excelentă a sistemului hibrid, inclusiv încărcarea bateriei la frânare, fac din această mașină o alegere ideală pentru cei care apreciază performanța și sustenabilitatea.

Caracteristici excepționale incluse în echiparea standard

Conectivitatea Wireless Android Auto™ și Apple CarPlay™, iluminarea ambientală adaptabilă și sunetul suround captivant sunt doar câteva dintre dotările care completează experiența premium.

Conducerea Toyota C-HR este ușoară și intuitivă, cu o poziție înaltă la volan și vizibilitate excelentă în față. Camera și displayul de 12.3 inch asigură o manevrare precisă, în timp ce sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație adaugă un plus de siguranță.

Pret promoțional de vară la Toyota București Sud

 Prețurile pentru noul model încep de la 33.834 Euro (TVA inclus), cu multiple funcții de confort și siguranță incluse standard, însă la Toyota București Sud, te bucuri de ofertă specială exclusivă, cu prețuri începând de la 29.097 Euro( TVA inclus)

Pentru a descoperi  și testa noul Toyota C-HR, vizitați Toyota București Sud pe Splaiul Unirii 281-283.

viewscnt
Afla mai multe despre
toyota c-hr
masina