Cresc afacerile cu motociclete în România

Cresc afacerile cu motociclete în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2024

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut, în primul semestru din acest an, față de perioada similară din 2023, atât ca serie brută cu 1,8%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 2,1%, arată datele publicate miercuri de Institutul Național de Statistică (INS).

”În perioada 1.I-30.VI.2024 comparativ cu perioada 1.I-30.VI.2023, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, a înregistrat o cifră de afaceri mai mare cu 1,8%, influențată de creșterea cifrei de afaceri la: comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+14,2%), comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+8,5%) și comerțul cu autovehicule (+2,2%)”, arată datele INS, citate de news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Start pentru construcția unui nou lot din Autostrada Unirii CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru construcția unui nou lot din Autostrada Unirii
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Activitățile de întreținere și reparare a autovehiculelor au scǎzut cu 17,2%.

În perioada 1.I-30.VI.2024 comparativ cu perioada 1.I-30.VI.2023, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, a crescut cu 2,1%.

Iunie 2024 comparativ cu mai 2024

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, în luna iunie 2024, comparativ cu luna precedentă, a înregistrat o creștere cu 2%, datorită creșterilor înregistrate la comerțul cu autovehicule (+3%) și la comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+2,7%).

Ford recheamă zeci de mii de SUV-uri Explorer. Risc de incendiu la motor CITEȘTE ȘI Ford recheamă zeci de mii de SUV-uri Explorer. Risc de incendiu la motor

Scăderi au înregistrat activitățile de întreținere și reparare a autovehiculelor (-5,9%) și comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (-4,1%).

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iunie 2024, comparativ cu luna precedentă, a crescut cu 2%.

Iunie 2024 comparativ cu iunie 2023

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, în luna iunie 2024, comparativ cu luna iunie 2023, a înregistrat o scădere cu 3,5%, ca urmare a scăderilor înregistrate la activitățile de întreținere și reparare a autovehiculelor (-17,1%) și la comerțul cu autovehicule (-3,6%).

Creșteri au înregistrat comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+7,2%) și comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+1,8%).

VIDEO&FOTO O nouă șosea de centură deschisă în România CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO O nouă șosea de centură deschisă în România

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iunie 2024, a înregistrat o scădere cu 0,4% față de luna iunie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
motociclete
masini