AnimaWings amână unele curse aeriene

AnimaWings amână unele curse aeriene
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2024

Animawings amână pentru 1 martie 2025 începerea operării curselor aeriene pe ruta Oradea - București, care urmează a fi disponibile în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbăta. Simultan, sunt amânate și alte curse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Deși inițial fusese anunțată intenția lansării curselor pentru luna septembrie a acestui an, patronii companiei, frații Cristian și Marius Pandel, proprietari ai operatorului Christian Tour, au explicat că au apărut întârzieri operaționale la nivel mondial în construcția aeronavelor. Potrivit acestora, din cele 12 aeronave comandate, sunt semnate contractele pentru opt, două au fost livrate, altele două sunt în întârziere, celelalte urmând să fie livrate în doi ani, arată Agerpres.

FOTO Continental lansează o nouă investiție în România, parțial cu bani de la stat CITEȘTE ȘI FOTO Continental lansează o nouă investiție în România, parțial cu bani de la stat

Au fost amânate și cursele spre Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Paris (Franța) și Stockholm (Suedia), tot din cauza unor întârzieri operaționale în livrarea avioanelor, conform Boarding Pass.

„Noi, cu acest proiect de aviație ne dorim foarte mult să unim România. Ceea ce ne dorim noi este ceva unic. Lucrăm de cinci ani la acest proiect. Compania este operațională. Am reușit să aducem cele mai moderne aeronave și personal cu experiență. Aeronava va face diferența. Ne vom adresa clientului mediu și premium, clientului care merge în vacanță, în intenția de a uni țara. Noi nu am venit ca să plecăm sau să stăm o perioadă, ci să construim pentru viitor”, a declarat Cristian Pandel.

Animawings va opera cu o flotă de avioane Airbus A220 – 300, de generație nouă, mai mari decât cele cu care se operează în prezent, având capacitate de 148 de locuri, cu cinci locuri pe rând, nu șase.

Wizz Air lansează o nouă cursă din România CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă cursă din România

Reprezentanții companiei Animawings au mai menționat că „prețurile vor fi foarte accesibile”, existând și oportunitatea unor abonamente.

„Noi ne poziționăm ca și companie smartcost, adică acordăm o atenție mai mare spațiului interior, la bagajele incluse, și chiar și acolo unde sunt diferențe de clasă, diferența e foarte mică”, a precizat directorul de marketing Diana Dima.

Odată cu Oradea, Animawimgs va deschide curse și pe relația Cluj și Iași, toate trei având din București, cu escale scurte, legături către Paris-Charles de Gaulle, Stockholm-Arlanda și Cipru-Larnaca. Reprezentanții companiei au mai menționat că intenționează ca apoi să deschidă și curse aeriene care să lege capitala de Timișoara, Suceava și Baia Mare.

Un angajat al Boeing a dezvăluit că directorii companiei au ascuns de autorități zeci de piese cu defecte sau neconforme, cărora le-au pierdut urma și, cel mai probabil, au fost instalate pe avioane noi 737 Max CITEȘTE ȘI Un angajat al Boeing a dezvăluit că directorii companiei au ascuns de autorități zeci de piese cu defecte sau neconforme, cărora le-au pierdut urma și, cel mai probabil, au fost instalate pe avioane noi 737 Max

Christian Tour Holding, cel mai mare operator de chartere de pe piața autohtonă, deținut de frații Cristian și Marius Pandel, care controlează și agenția de turism Christian Tour, a preluat recent, din nou, sub control compania aeriană de chartere Anima Wings Aviation, al cărei acționar majoritar era compania greacă Aegean Airlines.

viewscnt
Afla mai multe despre
animawings
avion