Holdingul agroalimentar Carmistin, deținut de familia Paraschiv, lansează o amplă campanie de recrutare

Holdingul agroalimentar Carmistin, deținut de familia Paraschiv, lansează o amplă campanie de recrutare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2024

Holdingul agroalimentar Carmistin, deținut de familia Paraschiv, unul dintre cei mai mari jucători integrați din industria agribusiness, inaugurează, la Frâncești, județul Vâlcea, o facilitate de producție carne de pasăre.

Proiectul a fost demarat în anul 2022, în urma unei investiții în valoare de 80 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
An negru pentru apicultorii francezi CITEȘTE ȘI An negru pentru apicultorii francezi
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Carmistin a demarat o amplă campanie de recrutare în județul Vâlcea, venind cu o ofertă de peste 600 noi locuri de muncă pentru posturi precum ingineri în industria alimentară, ingineri calitate, ingineri automatiști, mecanici, electricieni, instalatori, fochiști și foarte multe posturi de muncitori tranșare-ambalare, igienizare sau stivuitoriști. 

Planurile Carmistin pentru următorii 4 ani prevăd alte noi investiții de amploare, în valoare totală de peste 350 milioane euro.

Carmistin a fost fondată în urmă cu două decenii, având capital sută la sută românesc. Compania a dezvoltat simultan mai multe linii de business, cu obiectivul creării unui lanț complet integrat în ceea ce înseamnă producția locală de hrană. Astăzi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 companii active în producția de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor, creșterea bovinelor dar și în producția de cereale, având peste 4.200 angajați. Având numeroase proiecte de dezvoltare aflate în derulare, Carmistin oferă permanent noi și interesante oportunități profesionale, în special în județele Vâlcea, Gorj și Prahova.

viewscnt
Afla mai multe despre
carmistin
angajari