Cea mai scumpă vacă din lume. A fost vândută cu patru milioane de dolari și are propriul bodyguard

Cea mai scumpă vacă din lume. A fost vândută cu patru milioane de dolari și are propriul bodyguard
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2024

O văcuță din Brazilia deține recordul pentru cel mai scump exemplar din lume, conform Cărții Recordurilor. Viatina, albă ca laptele și pazită de un gardian înarmat, s-a vândut la incredibilul preț de 4 milioane de dolari, de trei ori mai mult decât recordul precedent.

Cea mai scumpă vacă din lume trăiește la o fermă din Brazilia, este monitorizată permanent și are propriul ei bodyguard. Viatina este masivă, de două ori mai mare decât un exemplar din rasa ei. A fost creată prin implantarea unor embrioni modificați genetic, pentru a transmite cele mai bune caracteristici ale rasei, scrie TVR Info..

Urmărește-ne și pe Google News
Rechemare masivă de jumătate de milion de mașini pentru Stellantis, din cauza airbagurilor Takata CITEȘTE ȘI Rechemare masivă de jumătate de milion de mașini pentru Stellantis, din cauza airbagurilor Takata
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Medicul veterinar care o monitorizează pe Viatina spune că aceasta îmbină frumusețea rasei, capacitatea de reproducere și cuceririle de ultimă oră în domeniul geneticii.

Brazilia este cel mai mare exportator de carne de vită din lume, poziție pe care nu vrea să o piardă. Ovocitele Viatinei au fost deja vândute în Bolivia și urmează să ajungă și în Emiratele Arabe Unite, India și SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
viatina
vacă