Strângerile de fonduri ale lui Biden sunt suspendate, donațiile scad

Strângerile de fonduri ale lui Biden sunt suspendate, donațiile scad
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2024

Câteva dintre strângerile de fonduri ale președintelui american Joe Biden pentru campania de realegere sunt în așteptare, au declarat pentru Reuters mai multe surse democrate implicate în evenimente.

Biden plănuise să strângă bani în Austin, Denver și California săptămâna viitoare, dar a renunțat la aceste planuri, cel puțin pentru moment, au spus sursele citate. Președintele a fost testat pozitiv pentru COVID-19 miercuri , dar a spus vineri că va relua campania electorală săptămâna viitoare, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Producătorii de șampanie din Franța vor mai puțini struguri, după o scădere cu 15% a vânzărilor CITEȘTE ȘI Producătorii de șampanie din Franța vor mai puțini struguri, după o scădere cu 15% a vânzărilor
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Campania lui Biden a precizat că strângerile sale de fonduri vor avea loc așa cum era planificat. „Informațiile obținute pe surse de Reuters sunt incorectE și așteptăm cu nerăbdare un program robust de strângere de fonduri”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al campaniei, Kevin Munoz.

O sursă familiarizată cu situația a spus că David Letterman, va fi titularul unei strângeri de fonduri pentru Biden la casa guvernatorului din Hawaii, Josh Green, în aproximativ 10 zile, un semn de progres pentru Biden.

O serie de mari donatori își închid carnetele de cecuri pe fondul întrebărilor dacă Biden ar trebui să rămână candidatul Partidului Democrat, au spus sursele, folosindu-și influența financiară pentru a-i spune lui Biden să renunțe la cursa din 5 noiembrie, posibil în favoarea vicepreședintelui Kamala Harris.

Staff-ul său de campanie spera să strângă aproximativ 50 de milioane de dolari în donații mari în luna iulie pentru fondul Biden Victory, dar era pe cale să atingă mai puțin de jumătate din această cifră de vineri, au relatat două surse familiare cu eforturile pentru strângerea de fonduri.

DECIZIE Sancțiuni pentru coruperea funcționarilor străini: Închisoare de până la 7 ani pentru persoane și amenzi uriașe pentru firme CITEȘTE ȘI DECIZIE Sancțiuni pentru coruperea funcționarilor străini: Închisoare de până la 7 ani pentru persoane și amenzi uriașe pentru firme

"Există o mulțime de donatori care au spus că nu vor mai pune un ban în această cursă. Întrebarea este: Dacă Biden rămâne în cursă, se vor întoarce?", a spus un mare finanțator de campanie de pe Coasta de Est.

Biden a strâns 28 de milioane de dolari într-o noapte din iunie, la o strângere de fonduri de la Hollywood, care a fost găzduită de actorul George Clooney, care l-a îndemnat ulterior să-și încheie campania.

viewscnt
Afla mai multe despre
joe biden
sua
fonduri