Miliardarii care mănâncă gratis, „pe viață”, la fast-food

Miliardarii care mănâncă gratis, „pe viață”, la fast-food
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

Deși ar putea părea surprinzător, există câțiva miliardari în lume care preferă mâncarea frugală de la fast-food.

Printre avantajele fast-food preferate de miliardari se numără Cardul McDonald's Gold, care oferă deținătorului său mese gratuite. Cu toate acestea, beneficiile acestor carduri pot varia. În timp ce unele sunt limitate la locații locale, altele, precum cel pe care îl are Bill Gates, îi permite să mănânce gratuit la orice astfel de fast-food din întreaga lume, scrie Adevărul.

Urmărește-ne și pe Google News
Schimbare în topul celor mai urmărite canale de YouTube CITEȘTE ȘI Schimbare în topul celor mai urmărite canale de YouTube

Warren Buffett, un alt beneficiar notabil al acestui privilegiu, a discutat despre cardul său în timpul unui interviu CNBC. „Și, ah, aici avem cardul meu gold, care îmi permite să mănânc gratuit la orice astfel de fast-food din Omaha pentru tot restul vieții mele", a chicotit Buffett.

Warren Buffett a transformat economiile de 67.000 de dolari ale vecinului său într-o avere de 50 de milioane de dolari - Cât valorează asta astăzi?

El a adăugat că, deși cardul său este limitat la Omaha, cardul lui Gates este bun la nivel mondial. "Sunt doar câțiva dintre ei. Bill Gates are unul. Al lui este bun în întreaga lume, cred. Al meu este bun numai în Omaha, dar nu plec niciodată din Omaha, așa că al meu este la fel de bun ca al lui", a explicat el.

În ciuda diferenței mari în domeniul geografic de aplicare a cardurilor lor, ideea din spatele lor rămâne o dovadă a aprecierii de către lanșțul de restaurante a acestor indivizi. Gates, cu o valoare netă care ar putea acoperi cu ușurință orice masă, și Buffett, cunoscut pentru stilul său de viață frugal în ciuda bogăției sale imense, se bucură de simplitatea și comoditatea gigantului fast-food.

Numărul exact al deținătorilor de astfel de carduri Gold nu este cunoscut public, iar compania ține sub control cine altcineva ar putea face parte din acest club exclusivist, scrie Yahoo Finance Zvonurile sugerează că și alte celebrități și magnați de afaceri ar putea avea aceste carduri, fiecare adaptate stilului de viață și preferințelor deținătorului.

În 2022, retailerul axat pe fast-food a profitat de hype-ul din jurul misteriosului său Gold Card, oferind un concurs care a transformat legenda în realitate pentru câțiva non-miliardar. „Fanii noștri au fost fascinați de tradiția Cardului McGold și dacă acesta există într-adevăr”, a spus Tariq Hassan, director de marketing și experiență clienți lanțului de restaurante din SUA. Concursul a oferit câțiva câștigători norocoși cel mai bun cadou de sărbători – un card McGold pe care să îl împărtășească cu familia și prietenii.

Mondelez a reluat fabricarea biscuiților Oreo în Ucraina, după repararea unei fabrici distruse de război CITEȘTE ȘI Mondelez a reluat fabricarea biscuiților Oreo în Ucraina, după repararea unei fabrici distruse de război

Averea netă actuală a lui Gates este estimată la aproximativ 124,1 miliarde de dolari, făcându-l a șaptea cea mai bogată persoană din lume. Într-o postare recentă pe blog, Gatesși-a exprimat dragostea pentru cheeseburgeri, numindu-i „mâncarea lui preferată”. Chiar și cu toată bogăția din lume, uneori, cel mai incredibil lux este un simplu cheeseburger.

Iar pentru Bill Gates, acel cheeseburger poate fi savurat oriunde în lume, în casă.

viewscnt
Afla mai multe despre
fast-food
warren buffett