Celebrul lanț american de restaurante pentru copii Chuck E. Cheese, cu peste 600 centre în SUA și alte 100 de unități în 15 țări din lume, intră în România, în franciză.
Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider
Brandul, având drept concept restaurante pentru copii, cu pizza și diverse aparate de joc, este adus prin familia Gabriel și Anda Teodorescu, care dețin de 8 ani și firma Deziclean, furnizor de servicii profesionale de curățenie, relevă date analizate de Profit.ro.
28 noiembrie - Profit Financial.forum
Gabriel Teodorescu a fost 7 ani Administrative&Property Manager la Anchor Grup, grupul turc care deține mall-urile București Mall și Plaza România din Capitală, indică datele Profit.ro.
Chuck E. Cheese, brand lansat pe piață în 1977, a deschis recent primul restaurant în El Salvador și a 8-a unitate în Peru, pregătind și primul restaurant în Bahrain.
De la lansare, restaurantele aflate sub acest brand au avut peste 70 de milioane de clienți.
Lanțul este controlat de compania CEC Entertainment, cu sediul în Texas, care mai deține mărcile Peter Piper Pizza (114 restaurante) și Pasqually's Pizza & Wings în 47 de state americane și 17 țări.
CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizareAnul trecut, puternic lovit de pandemia care a închis toate restaurantele la nivel global, CEC Entertainment, controlată de fondul de investiții Apollo Global Management, a solicitat protecție împotriva falimentului, pentru o restructurare a bilanțului. Grupul a anunțat atunci că se află în cea mai dificilă criză din istoria companiei.
Ulterior, în luna ianuarie a acestui an, compania a anunțat că a ieșit din această procedură, finalizând o restructurare financiară, plătind datorii de 705 milioane de dolari și instalând un nou consiliu de conducere.
CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecteCompania a anunțat totodată că dispune de o lichiditate de 100 milioane dolari pentru dezvoltare.