Rebranding Suciu Partners: Suntem entuziasmați să anunțăm o nouă etapă în evoluția noastră!

Rebranding Suciu Partners: Suntem entuziasmați să anunțăm o nouă etapă în evoluția noastră!
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 sep 2024

În ultima perioadă, firma a parcurs un amplu proces de rebranding, de al cărui rezultat suntem mândri și pe care vi-l prezentăm cu bucurie: Suciu Popa devine Suciu Partners, tocmai pentru a sublinia valorile care ne definesc încă de la început și care au fost distilate împreună în cei 8 ani de existență și consolidare ai firmei: parteneriatul și dedicarea fără rezerve, contribuite de fiecare dintre noi, în beneficiul pieței serviciilor avocatiale și al clienților noștri pe care îi deservim clipă de clipă, oră de oră, 365 de zile pe an.

Cu această ocazie, partenerii fondatori Cleopatra Leahu și Dan Ciobanu preiau rolul de Deputy Managing Partners, pentru ca, împreună cu Miruna Suciu, Managing Partner, să contribuie în mod semnificativ la sprijinirea echipei consolidate și planurilor de dezvoltare ale firmei pe următorii ani.

Urmărește-ne și pe Google News

Mihai Cărăgui, Partener în cadrul firmei și unul dintre cei mai vechi membri ai echipei, va prelua conducerea departamentului integrat de Consultanță și Drept Corporativ, care reunește toate ariile de practică non-litigioase.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În același timp, Radu Chiran, Partener în cadrul practicii de Litigii & Arbitraj și un profesionist cu experiență importantă în cadrul firmei, va prelua coordonarea acestor departamente care numără în prezent peste 12 profesioniști.

Parteneriatul firmei se extinde prin promovarea colegei noastre Noemi Șiman în funcția de Partener, completând astfel eșalonul de avocați extrem de talentați și experimentați aflați la conducerea practicilor de Energie și Resurse Naturale, Real Estate și Concurență/Investiții Străine Directe (FDI).

De asemenea, echipa de Dreptul Muncii și cea de Litigii se extind prin cooptarea Dalianei Popa și a lui Mihai Eduard Gîngu, avocați cu experiență, entuziasm și creativitate care vor sprijini activ echipele noastre în aceste arii de practică.

Colegul nostru Radu Petroi preia rolul de Counsel în cadrul firmei, continuând coordonarea ariei de Concurență/Antitrust, precum și activitatea susținută din ultimii ani în ariile Litigii & Arbitraj și Energie & Resurse Naturale ale firmei, arii în care contribuția lui Radu a fost una definitorie.

Totodată, colega noastră Roxana Ioncu preia funcția de Counsel, urmând să contribuie la dezvoltarea ariilor de Banking & Finance/Capital Markets și Corporate & Commercial ale firmei, precum și la strategia generală de dezvoltare a clientelei și resurselor firmei, inclusiv prin identificarea și integrarea de resurse și aplicații în susținerea planurilor de digitalizare ale firmei.

În cadrul practicii de Dispute Resolution și White Collar, Paul Mănăila promovează în poziția de Managing Associate, după o activitate susținută de peste 5 ani în cadrul firmei și rezultate notabile în aria dreptului procesual civil, comercial și penal.

Cu o activitate meritorie în ariile Infrastructură, PPP și Achiziții Publice, Environment și Energie & Resurse Naturale, Gianina Istrate face un pas înainte și devine Managing Associate, cu rol de coordonare a unor mandate complexe în industrii precum Oil&Gas, Automotive, Mining și Energie Regenerabilă.

Ne extindem totodată echipa de Contencios Administrativ și Fiscal, aducând în prim-plan un profesionist care se alătură echipei noastre, Andrei Ivan, un avocat cu experiență în litigii, drept societar și drept public.

Nu în ultimul rând, îi urăm mult succes colegei noastre Luminița Popa, care ne-a fost alături încă de la înființarea firmei, și care a decis să se dedice cu precădere dezvoltării carierei sale de arbitru.

Suntem recunoscători pentru încrederea acordată echipei noastre și serviciilor pe care le furnizăm.

Această nouă etapă subliniază angajamentul nostru continuu de a oferi clienților servicii juridice de o calitate ridicată și reprezintă un pas natural în strategia noastră de creștere, axată pe atragerea și integrarea unora dintre cei mai buni specialiști din domeniu, pe întărirea și dezvoltarea practicilor de Business Law și pe consolidarea unui brand care a trecut testul timpului și care este un reper în piața avocaturii din România. 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați noul nostru website www.suciupartners.ro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
suciu popa
suciu partners