Românii pot investi acum direct din aplicația locală BT Pay, inclusiv pe piețe străine, fără riscul platformelor internaționale nesigure

Românii pot investi acum direct din aplicația locală BT Pay, inclusiv pe piețe străine, fără riscul platformelor internaționale nesigure
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 13:59

Numeroase oferte agresive promovează cu insistență, în ultimii ani, investiții în acțiuni și pe platforme internaționale, promițând șanse de îmbogățire „la doar câteva clickuri distanță”. Pe multe forumuri online se discută despre așa zisele ”fashion stocks”, iar investitorii sunt influențați și convinși să sară rapid în angajamente de plată. O fac, însă, adesea, fără nicio bază sigură. De anul acesta, au o alternativă care le permite să facă plasamente în condiții de siguranță.

O noutate majoră adusă BT Asset Management, companie specializată în administrarea de investiții, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, permite investitorilor să facă plasamente direct din aplicația bancară, înlăturând neajunsurile platformelor care deseori vin din jurisdicții străine și insuficient reglementate.

Urmărește-ne și pe Google News

Investitorii au astfel posibilitatea să investească și să economisească direct din România, fie pe piața locală, fie pe piețele internaționale, într-un cadru legislativ sigur și prin companii reglementate.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Fondurile de investiții administrate de BT Asset Management sunt, în fapt, disponibile direct în aplicația  BT Pay, la un click distanță, în tab-ul “Investiții”.  În trecut, operațiunile se făceau  în locațiile BT sau în Internet Banking. Accesul la fonduri era disponibil clienților doar prin rețeaua de unități BT, iar după prima achiziție, online prin aplicațiile BT 24 și NeoBT, și procesul era ceva mai complicat.

Acum, operațiunile se pot realiza rapid, intuitiv, 100% online, direct din aplicație.  Prin acest update, BT Pay devine singura aplicație de care un client are nevoie pentru investițiile sale.

Noul update vine cu doi pași importanți. În primul rând, pentru clienții BT, care au aplicația BT Pay instalată, dar care nu sunt și clienți BT Asset Management, procesul de înrolare este simplificat. Astfel, totul se face online, fără să fie nevoie de o vizită la agenție pentru semnarea unui contract. Practic, investițiile devin accesibile oricui, direct din telefon.

La accesarea tab-ului de investiții, utilizatorii vor vedea un ecran de unde vor putea începe procesul de a investi. Pot selecta unul din cele 14 fonduri de investiții disponibile, având diferite grade de risc și rezultate potențiale, în RON, EUR sau USD. Clienții pot vizualiza fondurile deținute și au la îndemână informații legate de monedă, randament, principalele dețineri ale fondului, prospecte sau tipul de investitor pentru care fiecare fond este potrivit

Al doilea pas important al acestui update este realizarea de operațiuni. Se pot efectua investiții într-unul sau mai multe fonduri mutuale, pe termen scurt, mediu sau lung. Suma minimă pentru prima investiție într-un fond pornește de la 50 lei/25 euro/25 dolari americani.

O funcționalitate specială, utilă pentru cei care vor să economisească, o reprezintă opțiunea de investiție recurentă. Clienții pot să își seteze plata recurentă spre un anumit fond sau mai multe. Oricând li se schimbă prioritățile, această recunrență poate să fie modificată  sau anulată, la fel de simplu, direct din aplicație.

BT Pay, prin intermediul secțiunii „Investiții”, oferă acum acces la investiții rapide, sigure și 100% online, într-o manieră intuitivă și prietenoasă. Viitorul investițiilor este aici, la doar un click distanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
bt pay
bt asset management