Ziora vizează să obțină 140.000 de euro pe SeedBlink, cedând 10% din capital

Ziora vizează să obțină 140.000 de euro pe SeedBlink, cedând 10% din capital

Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT

scris 1 feb 2021

Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii și managementul programărilor, se listează pe SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, în cadrul unei runde de finanțare de 140 000 de euro, pentru care compania cedează 10% din capital.

Listarea va avea loc marți, 2 februarie, la ora 10.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Facebook va dezvolta instrumente destinate advertiserilor, pentru a preveni afișarea reclamelor alături de conținutul dăunător CITEȘTE ȘI Facebook va dezvolta instrumente destinate advertiserilor, pentru a preveni afișarea reclamelor alături de conținutul dăunător

Suma este necesară pentru promovarea brandului Ziora, dezvoltarea echipei de vânzări și extinderea domeniilor de utilizare la nivel național și internațional. De asemenea, antreprenorii poartă discuții cu un fond de investiții care analizează posibilitatea de a se alătura în business pentru a accelera externalizarea.

Ziora este un software dedicat administrării afacerilor care necesită programări și este folosit, mai ales, de către saloane de înfrumusețare, wellness și SPA, cluburi sportive, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatură și service-uri auto.  Aplicația a fost dezvoltată de către Marius Chiriță, Irinel Bîrsan și Cătălin Bălinișteanu. În anul 2020, s-au alăturat companiei și Silviu Chiriță, senior financial analist cu experiență în asset management, advisory și private equity și Lucian Rotar, prin S.C. Nexia Consulting S.R.L., antreprenor în serie și investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul IT&C, atât în țară cât și în străinătate.

“De când programările au devenit obligatorii, acest tip de serviciu a trecut din categoria «nice to have” în cea a unui «must have». Listarea pe SeedBlink înseamnă un pas prin care trecem de la zona de dezvoltare tehnică la cea de business, este o ocazie prin care vrem să atingem o cotă de piață de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumusețare din România și să ne extindem în alte piețe din Europa”, afirmă Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicația Ziora.

Fondatorii Ziora vor să creeze o comunitate de antreprenori și absolvenți ai cursurilor de profil care să își gestioneze afacerile în mod digitalizat si un market place pentru distribuitorii și prestatorii de servicii.

“Existența unui website propriu, pe care să-l poată modifica ușor, le va da acestora posibilitatea de a se promova, de a deveni vizibili în mediul online, de a crește. Comunitatea Ziora le va facilita accesul la distribuitori, formatori, prestatori de servicii, parteneri și clienți - conexiuni necesare pentru ca afacerile lor să aibă succes”, adaugă Marius Chiriță.

Managementul estimează că anul acesta se vor crea peste 250.000 de programări prin aplicație.

Fondatorii Ziora preconizează că până la finalul anului viitor compania va ajunge la o cifră de afaceri de un milion de euro în România și la 15.000 de clienți la finalul lui 2023. 

În ceea ce privește extinderea internațională, antreprenorii au în plan ca în 2022 să intre pe piața din Ungaria și din Franța, în 2023.

Compania are ca obiectiv pentru acest an atragerea a 10% din piața națională de beauty și scalarea în două domenii noi - sănătate și auto. În aceste segmente noi, fondatorii își doresc să devină o platformă lider.

Printre serviciile oferite de platformă se numără: site personalizat pentru fiecare client, cu o componentă de e-commerce, modul integrat pentru programare online sincronizat în calendarul aplicației, comunicare directă între furnizori și clienți, programarea mai multor servicii din cadrul aceluiași abonament, reminder (SMS), gestiune atât a personalului cât și a produselor, notificare pentru evenimente importante (recurentă, ziua clientului persoană fizică, neprezentare), vânzare de produse atât direct din aplicație cât și comanda lor în momentul programării pentru a le ridica din salon. Înainte de data programării, Ziora trimite clienților un SMS și/sau un email de reamintire pentru a crește rata de prezentare. În cazul în care clientul anuleaza programarea, în agendă se eliberează automat intervalul rezervat pentru a se putea crea o nouă programare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ziora
seedblink