Nou jucător - Germanii de la Rehm Thermal Systems intră în România

Nou jucător - Germanii de la Rehm Thermal Systems intră în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 3 iun 2024

Compania germană Rehm Thermal Systems, furnizor de produse și soluții destinate industriei electronice și fotovoltaice, a intrat în România, cu o filială deschisă la Sibiu, arată date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Rehm Thermal Systems a fost înființată în anul 1990, cu principala unitate de producție în Blaubeuren, Germania, de unde coordonează cele 26 de reprezentanțe din 24 de țări din întreaga lume și unde deține, de asemenea, un centru de tehnologie.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Kaufland retrage un produs, suspiciune de infectare cu Listeria Monocytogenes CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland retrage un produs, suspiciune de infectare cu Listeria Monocytogenes
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În plus, compania, fondată de omul de afaceri Johannas Rehm, care continuă să o conducă în calitate de director general, are o unitate de producție suplimentară în China.

Rehm Thermal Systems produce sisteme de lipire și acoperire destinate modulelor electronice, utilizate în industria auto, medicală, aerospațială și armată, având la nivel global un total de peste 600 de angajați.

Continuă scumpirile la mâncare CITEȘTE ȘI Continuă scumpirile la mâncare

Compania face parte din grupul Rehm, alături de Rehm BlechTec (specializată în prelucrarea oțelului, aluminiu și plăci de oțel, și H+R Personaldienste (servicii de HR).

viewscnt
Afla mai multe despre
rehm
filială