Camioanele electrice Tesla au călătorit peste 12 milioane de kilometri

Camioanele electrice Tesla au călătorit peste 12 milioane de kilometri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 08:29

Tesla a publicat un update privind camioanele sale electrice, aflate în dezvoltare deja de aproape doi ani, dar care încă n-au fost lansate oficial.

Conform șefului programului, Dan Priestley, camioanele electrice Tesla Semi au călătorit deja 7,5 milioane de mile, adică peste 12 milioane de kilometri în ultimele 18 luni.

Urmărește-ne și pe Google News

Acestea oferă timp de funcționare de 95%, ceea este un indicator important pentru transportatori - un timp de funcționare mai mic, înseamnă și venituri mai mici.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Mercedes-Benz recheamă vehicule din cauza riscului de blocare a motorului CITEȘTE ȘI Mercedes-Benz recheamă vehicule din cauza riscului de blocare a motorului

De asemenea, Tesla Semi oferă o eficiență de 100 kWh la suta de kilometri, conform companiei.

Dacă până acum, camioanele electrice Tesla Semi au fost folosite doar de producător și de Pepsi (singurul partener de până acum), compania lui Elon Musk spune că, de anul acesta, camioanele vor ajunge și la alți clienți.

Tesla și-a propus ca până în 2026 să ajungă la 50.000 de camioane Tesla Semi produse pe an, ceea ce ar putea avea un impact major asupra industriei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
camioane electrice
tesla semi