După ce a lucrat 18 ani ca măcelar în România și Marea Britanie, Cosmin Enache a deschis o carmangerie în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov și caută acum noi locații pentru desfacerea produselor în București.
Măcelăria funcționează din 2021 într-o clădire nouă, construită cu o finanțare BT Mic.
CITEȘTE ȘI Dana Mitan, Call Me Cake: Totul a început cu joaca din bucătărie; plănuim 2 sau chiar mai multe locații în galeriile comerciale ale marilor retaileriGama de produse include atât carne proaspătă cât și semipreparate - mici, cârnați, hamburgeri, pastramă, carne de vită maturată.
28 noiembrie - Profit Financial.forum
“Volumul încasărilor și al clienților noi au crescut semnificativ (după inaugurarea noului spațiu, n.r.). Datorită sprijinului și consilierii personalului BT Mic am finalizat proiectul într-un timp scurt, având în vedere că parcurgeam dificila perioadă a pandemiei”, spune Cosmin.
El recunoaște că, din cauza birocrației, antreprenoriatul s-a dovedit la început o provocare greu de gestionat, dar răbdarea și perseverența pot aduce, mai târziu, rezultatele așteptate.
“Cu pasi mici facem lucruri mari”, afirmă Cosmin, exemplificând cu creșterea cifrei de afaceri de 129%, anul trecut, față de 2020.
Anii de antreprenoriat au adus noi responsabilități, sacrificii dar multe satisfacții și împliniri, mai spune el.
Acest articol este parte din proiectul de susținere a afacerilor mici, powered by BT Mic. Pe lângă partea de finanțare, BT Mic este alături de antreprenorii săi prin programe de educație antreprenorială și de accelerare, precum și prin campanii de promovare a acestora.