VIDEO Mesaj intern trimis de McDonald’s angajaților după ce Trump a fost primit să servească clienții

VIDEO Mesaj intern trimis de McDonald’s angajaților după ce Trump a fost primit să servească clienții
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:07

Vizita lui Donald Trump la un restaurant fast-food McDonald’s, din Pennsylvania, cu mai puțin de o lună până la alegerile prezidențiale, a determinat compania americană să le transmită angajaților săi un mesaj intern "de liniștire", relatează Bloomberg.

„McDonald’s nu sprijină candidați pentru funcții publice iar acest lucru rămâne valabil și în această cursă pentru următorul președinte”, le-a transmis compania tuturor angajaților într-un mesaj obținut de jurnaliștii de la Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Exporturile de automobile electrice chinezești spre UE au explodat înainte de tarifele suplimentare CITEȘTE ȘI Exporturile de automobile electrice chinezești spre UE au explodat înainte de tarifele suplimentare
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Nu suntem roșii (n.r. culoarea Partidului Republican) sau albaștri (a democraților) – suntem de aur”, a mai transmis conducerea McDonald’s pentru a-i liniști pe angajații îngrijorați de vizita efectuată de Trump duminică la un restaurant din Pennsylvania, unul dintre așa-zisele state indecise („swing states”) al căror vot va fi crucial la alegerile prezidențiale din data de 5 noiembrie, scrie Hotnews.ro.

Trump a fost primit duminică în bucătăria restaurantului McDonald’s, unde a discutat cu angajații și a fost învățat cum sunt făcuți cartofii prăjiți. Cunoscut ca un fan al mâncării fast-food și un germofob, Trump și-a exprimat uimirea că nici nu trebuie să atingi cartofii pentru a-i prăji și pregăti pentru servire.

„Necesită o mare expertiză, în realitate, să o faci bine și să o faci rapid”, a spus el, printre altele. Apoi a servit și a discutat cu clienții la fereastra pentru serviciul de Drive Thru al restaurantului fast food.

McDonald’s, noul „front” de luptă între Trump și Kamala Harris

Associated Press și alte organizații de presă din SUA comentează că Trump a făcut această vizită neașteptată după ce rivala sa democrată, Kamala Harris, a afirmat recent că a lucrat la McDonald’s când era studentă.

Derek Giacomantonio, proprietarul restaurantului McDonald’s vizitat de candidatul republican, unul deschis prin francizare, a declarat că a primit o solicitare din partea organelor de ordine despre „dorința lui Trump de a vizita un restaurant din Pennsylvania”.

China depășește Europa - devine principala piață pentru gazele rusești livrate prin conducte CITEȘTE ȘI China depășește Europa - devine principala piață pentru gazele rusești livrate prin conducte

„După ce am aflat de solicitarea fostului președinte, am abordat-o prin lentila valorilor noastre de bază: noi ne deschidem ușile pentru toți”, a mai transmis McDonald’s în mesajul său către angajați.

Compania a precizat de asemenea că proprietari ai unor restaurante deschise prin francizare i-au invitat de asemenea pe Harris și Tim Walz pentru o vizită. Peste 95% din restaurantele McDonald’s din Statele Unite sunt operate prin sistemul de franciză.

Bloomberg notează că Trump a încercat să discrediteze, fără a oferi dovezi, ideea că Harris a lucrat la McDonald’s în anii 1980.

Rugată să comenteze situația, compania a răspuns că nici ea, nici proprietarii restaurantelor din franciză, nu păstrează înregistrări legate de angajați pentru perioade atât de lungi de timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
trump