Un fost șef ABN Amro România a preluat conducerea Orange Money

Un fost șef ABN Amro România a preluat conducerea Orange Money
scris 24 aug 2017

Furnizorul de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil Orange Money este condus, de la 1 iulie, de Syed Haris Hanif, fost vicepreședinte ABN Amro Romania, care a înlocuit-o pe Cristina Oltea Cosniceru, numită directorul de operațiuni al Orange Romania, liderul pieței locale de telecomunicații mobile.

Hanif a primit deja aprobarea Băncii Naționale a României.

Urmărește-ne și pe Google News

El are un mandat valabil până la 1 iulie 2021, conform datelor companiei.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Cristina Cosniceru conducea Orange Money din ianuarie 2015, după ce anterior a lucrat la BRD și BCR.

Hanif a fost Managing Director-Country Head România la ABN Amro în 2004-2010, iar ulterior a lucrat la KPMG, Deloitte și Orange România.

EXCLUSIV Guvernul pregătește un nou atac la pensiile private: vrea să taie jumătate din contribuțiile viitoare la Pilonul II. 7 milioane de români afectați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul pregătește un nou atac la pensiile private: vrea să taie jumătate din contribuțiile viitoare la Pilonul II. 7 milioane de români afectați

Orange România a anunțat în noiembrie 2016 că a lansat serviciul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă și pot primi și transfera bani.

La finele lunii martie 2017, Orange Money avea 41.000 de clienți, conform datelor publicate de operatorul telecom.

Datele de la Ministerul Finanțelor arată că, anul trecut, societatea a înregistrat o pierdere netă de 3,98 milioane de lei și o cifră de afaceri de 2.111 lei.

Modernizarea Poștei continuă. Operatorul vrea să trimită clienților SMS-uri cu data și ora livrării trimiterilor poștale, la valoarea rambursului CITEȘTE ȘI Modernizarea Poștei continuă. Operatorul vrea să trimită clienților SMS-uri cu data și ora livrării trimiterilor poștale, la valoarea rambursului

Orange Money are un capital social de 30,71 milioane de lei, nivel atins după o infuzie de 11,25 milioane de lei aprobată în prima parte a acestui an.

Și Vodafone Romania este prezentă pe această piață cu serviciul de plăți și transfer de bani de pe mobil M-Pesa din primăvara anului 2014.

De asemenea, grupul Telekom România și-a anunțat intenția de a intra pe acest segment de piață în cursul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange romania
orange money
abn amro
director general