Starul NBA Kevin Durant a devenit acționar minoritar al clubului Paris Saint-Germain

Starul NBA Kevin Durant a devenit acționar minoritar al clubului Paris Saint-Germain
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2024

Starul NBA Kevin Durant, care a cucerit recent a patra sa medalie olimpică de aur cu selecționata de baschet a Statelor Unite, la JO 2024, a devenit acționar minoritar al clubului de fotbal Paris Saint-Germain, informează mass-media franceză.

Conform unor surse implicate în acest acord și care au dorit să-și păstreze anonimatul, societatea de investiții a lui Durant, Boardroom, a cumpărat acțiuni în valoare de "câteva milioane de euro" prin intermediul unui vehicul financiar distinct, creat de Arctos Sports Parteners, care a investit anterior în PSG, scrie L'Equipe.

Urmărește-ne și pe Google News
Pământul a cunoscut cea mai călduroasă lună iulie din istoria înregistrărilor CITEȘTE ȘI Pământul a cunoscut cea mai călduroasă lună iulie din istoria înregistrărilor
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Această investiție face parte dintr-un proiect mai amplu. Prin integrarea vedetei NBA în capitalul său, clubul parizian își promovează brandul la nivel internațional, în special în Statele Unite, țară care se pregătește să găzduiască turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din 2026, împreună cu Mexic și Canada, scrie Agerpres.

Kevin Durant s-a aflat recent la Paris cu ocazia Jocurilor Olimpice 2024, ajutând Team USA să cucerească aurul, după o finală în care americanii au învins echipa țării gazdă Franța.

Mare fan al lui Paris Saint-Germain și bun prieten cu președintele acestui club, Nasser Al-Khelaifi, Durant a vizitat Campusul PSG pe 6 august.

Dacă ideea de a crea o echipă de baschet la PSG nu este de actualitate în acest moment, clubul parizian începe să se deschidă către această posibilitate, mai scrie cotidianul francez.

viewscnt
Afla mai multe despre
paris saint-germain
kevin durant