Vila din Eforie Nord a unui fost șef TVR este scoasă la licitație de autorități

Vila din Eforie Nord a unui fost șef TVR este scoasă la licitație de autorități
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:02

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a decis constituirea unei comisii de licitație pentru valorificarea, prin vânzare la licitație publică, a unei vile din Eforie Nord, aflată în proprietatea fostului producător general al TVR Cristian Zgabercea, condamnat într-un dosar DNA alături de fostul lider PSD Nicușor Constantinescu.

Cristian Zgabercea a fost obligat la plata către Județul Constanța, în solidar cu alți doi inculpați, a sumei 18.396.336 lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată în cuantum de 1.500 de lei și cheltuieli de executare de 15 lei, transmite Ziua de Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE Apare de luna aceasta o nouă taxă în facturile de energie ale tuturor consumatorilor CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Apare de luna aceasta o nouă taxă în facturile de energie ale tuturor consumatorilor
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Zgabercea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, cu acuzația de complicitate la abuz în serviciu.

Procurorii DNA-Constanța vorbesc - cu referire la mai multe persoane - despre constituirea, în cursul anului 2012, a unui grup infracțional organizat al cărui scop ar fi fost comiterea mai multor infracțiuni îndreptate împotriva patrimoniului județului Constanța, precum și a unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Țiriac s-a dus la Ciolacu cu o propunere. Vrea să construiască un teren de tenis, un patinoar și o sală polivalentă, OK dat pentru facilități fiscale CITEȘTE ȘI Țiriac s-a dus la Ciolacu cu o propunere. Vrea să construiască un teren de tenis, un patinoar și o sală polivalentă, OK dat pentru facilități fiscale

Procurorii acuză totodată îndeplinirea în mod defectuos a atribuțiilor de serviciu care decurgeau din calitatea de președinte al Consiliului Județean Constanța și plata, în mod nelegal, a sumei de 5.094.836 lei, reprezentând finanțări nerambursabile din fonduri publice către asociații și fundații.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian zgabercea
nicușor constantinescu
eforie nord
licitatie