VIDEO Protest pe șantierul IKEA din Iași

VIDEO Protest pe șantierul IKEA din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:03

Activiștii de mediu au plantat mai mulți copaci la șantierul unde retailerul suedez IKEA pregătește un magazin în Iași, declarând că vor să împiedice construcția, conform Rador.

Mai mulți voluntari ai organizațiilor s-au strecurat printre utilajele de la șantierul IKEA și au plantat copaci. Ei au afișat bannere cu mesajul: ”Iași afară, IKEA! Lăsați Copacii Să Crească / Let The Trees Grow”.

Urmărește-ne și pe Google News
EXCLUSIV Furnizorii PPC: Actuala plafonare din energie nu ne avantajează. Vrem liberalizare, cu protejarea vulnerabililor și oferte angro suficiente de la producători CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Furnizorii PPC: Actuala plafonare din energie nu ne avantajează. Vrem liberalizare, cu protejarea vulnerabililor și oferte angro suficiente de la producători
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Organizațiile ecologiste cer IKEA să renunțe la construirea magazinului IKEA din Iași, să își controleze operațiunile forestiere din România, să verifice riguros companiile de exploatare forestieră, să nu se aprovizioneze cu lemn din parcurile naționale și nici din pădurile primare și seculare, să crească la 30% suprafețele de protecție strictă și parțială, să aplice o exploatare forestieră selectivă în propriile păduri, să asigure trasabilitatea și transparența completă a lanțului de aprovizionare IKEA și să permită supravegherea independentă a pădurilor de către societatea civilă și jurnaliștii de investigație.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
protest
iasi