VIDEO O țeavă de gaze a explodat în mijlocul unei intersecții din Capitală

VIDEO O țeavă de gaze a explodat în mijlocul unei intersecții din Capitală
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2024

Circulația este restricționată, luni după-amiază, pe Șoseaua Viilor din București, dinspre strada Fabrica de Chibrituri către Piața Eroii Revoluției, din cauză că șoseaua s-a rupt, în timpul unor probe de presiune cu aer la rețeaua de gaze naturale. Brigada Rutieră afirmă că nu există pericol de explozie.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, în zona Șos.Viilor-Str. Constantin Istrati, în urma efectuării unor probe de presiune cu aer pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale, partea carosabilă a cedat în zona punctului de racord”, a anunțat Brigada Rutieră, citată de news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi CITEȘTE ȘI ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Potrivit reprezentanților Distrigaz Sud Rețele, incidentul a avut loc la o lucrare executată de o firmă terță, pentru o extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale. În momentul producerii incidentului nu existau gaze naturale pe conductă, lucrarea aflându-se în probă tehnologică cu presiune de aer.

VIDEO Digi 24

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
teava gaze
intersectie