VIDEO ING trimite o notificare clienților din România cu un avertisment în caz de neîndeplinire a obligației: Risc de blocare inclusiv a accesului la conturi

VIDEO ING trimite o notificare clienților din România cu un avertisment în caz de neîndeplinire a obligației: Risc de blocare inclusiv a accesului la conturi
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 iun 2024

ING și-a notificat clienții din România că este necesar să revalideze datele personale, fie la oficiile băncii, fie direct în Home’Bank sau în aplicația din Google Play/App Store, cu avertismentul că, dacă nu efectuează operațiunea până la 24 iulie, va fi blocat accesul la produse și servicii noi și ulterior, după 3 luni, va fi oprit și accesul la conturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"Ca bancă, avem obligația legală să obținem informații actualizate despre clienții noștri, în baza normelor interne de cunoaștere a clientelei, conform Legii nr.129/2019 și Regulamentului BNR nr. 2/2019. În acest scop, este posibil să avem nevoie și de alte informații față de setul minim menționat în legislație. 

Trei zile de haos după alegeri: Cozi, saci pe trotuare și acuzații de fraudă la vot. „Nu am trăit așa ceva niciodată” CITEȘTE ȘI Trei zile de haos după alegeri: Cozi, saci pe trotuare și acuzații de fraudă la vot. „Nu am trăit așa ceva niciodată”

Pentru a evita blocarea accesului la produse și servicii noi, te rugăm să îți actualizezi/validezi datele până la 24-Iulie-2024. Dacă nu ai procedat la actualizarea/validarea datelor, începând cu această dată, 24-Iulie-2024, vom demara procesul de blocare.

Menționăm că măsura de blocare efectivă a accesului la produsele și servicii noi va fi aplicată începând cu data precizată mai sus, dar nu mai târziu de 14 zile de la aceasta, și va fi menținută până la momentul în care îți vei actualiza/valida datele.

FOTO Începe recensământul berzelor albe CITEȘTE ȘI FOTO Începe recensământul berzelor albe

În plus, în situația în care nu îți actualizezi/validezi datele în următoarele 3 luni, vom fi nevoiți să îți blocăm accesul la conturile tale.

Evită acest lucru prin actualizarea/validarea cât mai curând a datelor tale!", este mesajul băncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
conturi
date