Hotelul din Olimp la care a fost activat azi Planul roșu de intervenții aparține SRI

Hotelul din Olimp la care a fost activat azi Planul roșu de intervenții aparține SRI

Hotel Crisana, Olimp. Sursa: Street view

scris ieri, 14:36

Azi de dimineață a fost activat planul roșu, după ce opt tineri care prezentau vărsături si dureri abdominale cu vârste cuprinse intre 21 si 22 de ani au fost preluați de ambulanțe de la hotelul Crișana din Stațiunea Olimp. Hotelul aparține SRI.

Inspectoratul pentru Situații e Urgență (ISU) "Dobrogea" a informat că opt persoane care prezintă vărsături și dureri abdominale, cu vârste de 21 și 22 de ani, au fost preluate de la hotelul Crișana.

Urmărește-ne și pe Google News

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au anunțat, joi dimineață, că opt persoane în vârstă de 21 și 22 de ani, care prezentau vărsături și dureri abdominale, au fost preluate de la Hotelul Crișana din Olimp pentru a fi transportate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. De asemenea, alte persoane care acuzau stări de rău și s-au dus la CPU Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. În total, este vorba despre 18 persoane, tineri cu vârste între 21 și 22 de ani. În acest caz a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Black Sea Oil &Gas, D&B David și Baias, Electrica Furnizare, eon, Premier Energy, Raiffeisen Bank, Transgaz
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum - Crizele sanitare și reziliența sistemului medical românesc - Ediția a XIV-a. Parteneri: Bristol Myers Squibb, Crisia Farm, UCB
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank

SRI deține mai multe imobile, printre care și hoteluri pe litoral, conform presei naționale. Unul dintre cele mai cunoscute din sudul litoralului este Hotel Crișana, care se află de ani buni în patrimoniul acestuia.
În 2016, SRI investea 5 milioane de euro în modernizarea hotelului Maramureș din Olimp, al doilea hotel pe care-l deține în sudul litoralului.

„În legătură cu situația de la hotelul Crișana din Olimp, vă precizăm că încă de la prima sesizare, au fost demarate verificări de către structurile competente pentru a fi stabilită cauza care a dus la semnalările multiple de greață și stare de rău a persoanelor care se aflau în unitatea de cazare. Verificările epidemiologice și sanitare sunt în curs de desfășurare, iar toți pacienții, inclusiv cei care au necesitat internare, sunt stabili și nu au fost înregistrate cazuri grave”, a reacționat SRI la cererea publicației Ziua de Constanța.



 

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel crisana
hotel maramures
planul rosu
sri