Prognoză meteo București - Caniculă și maxime de termice de până la 39 de grade, în următoarele zile

Prognoză meteo București - Caniculă și maxime de termice de până la 39 de grade, în următoarele zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2024

Vremea se va menține caniculară în București, pe parcursul următoarelor zile, cu valori termice maxime de 39 de grade, conform prognozei publicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Astfel, în intervalul 12 august, ora 10:00 - 13 august, ora 9:00, în Capitală, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va ajunge la 36 - 37 de grade, iar cea minimă la 18 - 20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
LEGE Dobânzile la creditele acordate de IFN vor fi plafonate. Noi limitări la recuperarea de creanțe CITEȘTE ȘI LEGE Dobânzile la creditele acordate de IFN vor fi plafonate. Noi limitări la recuperarea de creanțe
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

De asemenea, în perioada 13 august, ora 9:00 - 14 august, ora 9:00, canicula se va intensifica ușor, disconfortul termic va fi accentuat, iar ITU va depăși 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea, în timp ce maxima va fi de 38 - 39 de grade, iar minima de 20 - 21 de grade.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 14 august, ora 9:00 - 15 august, ora 9:00, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua (viteze la rafală de până la 50 km/h). Temperatura maximă va fi de 35 - 36 de grade, în timp ce noaptea valorile termice vor ajunge la 19 - 20 de grade, ușor mai coborâte în zona pre-orășenească.

ANM a emis, luni, o serie de atenționări Cod galben și Cod portocaliu de caniculă, valabile luni, marți și miercuri, în jumătate din țară. 

viewscnt
Afla mai multe despre
prognoză meteo
canicula