Glonțul i-a trecut la mai putin de 1 centimetru de cap, anunță fostul medic al lui Donald Trump, care în trecut spunea că republicanul „ar putea trăi până la 200 de ani”

Glonțul i-a trecut la mai putin de 1 centimetru de cap, anunță fostul medic al lui Donald Trump, care în trecut spunea că republicanul „ar putea trăi până la 200 de ani”
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2024

Glonțul care l-a atins la ureche pe Donald Trump, în cursul mitingului de campanie de săptămâna trecută din Butler, Pennsylvania, i-a provocat o rană adâncă de doi centimetri, care este în proces de vindecare, a anunțat fostul său medic de la Casa Albă, Ronny Jackson, într-un buletin de sănătate dat publicitpții, informează AFP, preluată de Hotnews.

„Glonțul a trecut la mai puțin de un centimetru de cap și a lovit partea superioară a urechii drepte”, a scris Ronny Jackson, într-o notă de o pagină, publicată pe contul său oficial de pe rețeaua de socializare X.

Urmărește-ne și pe Google News
Expert: Hackerii apelează la ChatGPT pentru a trimite mesaje credibile utilizatorilor Booking.com CITEȘTE ȘI Expert: Hackerii apelează la ChatGPT pentru a trimite mesaje credibile utilizatorilor Booking.com
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Trecerea glonțului „a produs o rană de 2 centimetri lățime care se întinde până la suprafața cartilaginoasă a urechii. Mai întâi au avut loc sângerări importante, urmate de umflarea marcată a întregii părți superioare a urechii”, a adăugat fostul medic, devenit între timp parlamentar al dreptei dure în Camera Reprezentanților din Congresul SUA.

Fostul medic al Casei Albe s-a remarcat în 2018 felicitând cu multe superlative robustețea fizică a lui Donald Trump și „genele sale grozave”, asigurând că, dacă republicanul ar fi avut „o dietă mai sănătoasă în ultimii 20 de ani, el putea trăi până la 200 de ani”.

viewscnt
Afla mai multe despre
atentat donald trump
ureche donald trump
donald trump împușcat