VIDEO Cel mai popular serial din istoria Netflix revine cu al doilea sezon

VIDEO Cel mai popular serial din istoria Netflix revine cu al doilea sezon
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Netflix a anunțat că al doilea sezon din "Squid Game" va fi lansat pe platforma de streaming în 26 decembrie. Un al treilea și ultimul sezon este planificat pentru 2025.

"Sunteți gata să jucați din nou?", a anunțat Netflix.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus CITEȘTE ȘI VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În imagini din sezonul 2 dezvăluite de platformă, participanții la joc pot fi văzuți alergând în jurul unui stadion, prăbușindu-se unul după altul, scrie News.ro.

"Au trecut trei ani. Sunteți gata să jucați din nou?", întreabă un bărbat mascat, înainte să apară păpușa uriașă. "Începe adevăratul joc", titrează noul trailer.

În februarie, Netflix a dezvăluit primele imagini din serialul coreean. Acestea îl arată pe Seong Gi-Hun (Lee Jung-Jae), recunoscut după părul său roșcat, la câteva momente după sfârșitul primului sezon, când decide să joace din nou Jocul Calmarului pentru a-și confrunta creatorii.

"Vei regreta această decizie", îi spune o voce amenințătoare la telefon. "Te voi găsi, cu orice preț", îi răspunde Seong Gi-Hun.

Continuarea va fi mai întunecată, potrivit creatorului serialului, Hwang Dong-hyuk. Eroul Gi-hun va fi pus la încercare și probabil va trebui să ia decizii importante care l-ar putea schimba pentru totdeauna, a anunțat el.

Într-o scrisoare publicată pe rețelele de socializare în 2022, Hwang Dong-hyuk a sugerat, de asemenea, că jocul se va întoarce: "Veți face cunoștință cu prietenul lui Young-hee, Cheol-su".

Coreea de Nord caută medicamente în străinătate pentru a-l ajuta pe Kim Jong Un să slăbească. Amator de alcool și un fumător înrăit CITEȘTE ȘI Coreea de Nord caută medicamente în străinătate pentru a-l ajuta pe Kim Jong Un să slăbească. Amator de alcool și un fumător înrăit

Lansată în septembrie 2021, seria "Squid Game" spune povestea modului în care sute de jucători fără bani acceptă să concureze în jocuri cu rezultate mortale pentru a câștiga zeci de miliarde de woni. Această critică violentă a ultraliberalismului, care combină alegoria socială și violența extremă, a fost un succes mondial.

"Squid Game", care a inspirat de atunci un reality show pe Netflix și va fi adaptat într-un joc video, deține recordul pentru cel mai bine vândut joc video din toate timpurile.

„Squid Game” rămâne cel mai popular serial din istoria Netflix

După premiera sa în septembrie 2021, Squid Game a devenit rapid serialul cu cel mai bun debut din istoria platformei de streaming, un succes considerat cu atât mai mare încât a fost vorba de o serie într-o altă limbă decât cea engleză, arată Hotnews.ro.

Ulterior, Squid Game a doborât record după record pentru Netflix, rămânând până în ziua de azi cel mai vizionat din istoria sa, indiferent că este vorba de o serie în limba engleză sau una într-o limbă străină. 

FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an CITEȘTE ȘI FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an

Performanța este și mai remarcabilă având în vedere că Netflix a lansat ulterior mai multe seriale-fenomen care s-au bucurat de o popularitate uriașă în rândul spectatorilor.

Cu 265,200 de milioane de vizionări unice și un număr total de 2,205 miliarde de ore de vizionare, Squid Game rămâne peste Wednesday în topul celor mai populare seriale difuzate vreodată de Netflix.

Serialul inspirat del Familia Addams și filmat de Tim Burton în România a strâns 252,100 milioane de vizionări unice și 1,718 miliarde de ore de vizionare. Pe locul 3 în clasament se află sezonul 3 al Stranger Things, cu 140,700 de milioane de vizionări și 1,838 miliarde de ore. 

viewscnt
Afla mai multe despre
squid game
netflix