JW Marriott Bucharest Grand Hotel își invită clienții într-o călătorie a gustului și a rafinamentului culinar în cadrul noului concept de brunch, Bubble On Sunday Sparkling Brunch.
Brunch-urile de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel își vor surprinde invitații și prin diversitatea tematică internațională și locală. Actualmente, brunch-ul este compus din mai multe zone care o să-i atragă pe oaspeți: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit pește si fructe de mare, stația iubitorilor de brânză, stația de mezeluri italienești și multe altele. O varietate mare de carne, inclusiv vită Black Angus este disponibilă săptămânal la stația de carving. Bufetul de dulciuri este un tărâm de poveste care nu trebuie ratat, deoarece aici invitații vor descoperi fântâna cu peste 30 kg de ciocolată, faimosul JW Cheesecake, înghețata thailandeză, dar și o stație de vată de zahăr, ce îi va duce cu gândul la un parc de distracții. În plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor găsi săptămânal preparate noi, selectate de Nicolae Lică, Executive Chef, care-i vor suprinde cu fiecare ocazie.
28 noiembrie - Profit Financial.forum
De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va include și o varietate de preparate tradiționale românești.
Prețul brunch-ului este flexibil și este încă un avantaj pentru cei interesați de astfel de evenimente. Clienții vor putea alege din trei pachete:
- Pachetul REFRESH - 275 lei (cu băuturi non-alcoolice)
- Pachetul CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecție de vinuri)
- Pachetul L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (șampanie, nelimitat)