FOTO Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș "în stil Radio Erevan"

FOTO Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș "în stil Radio Erevan"
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2024

Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș "în stil Radio Erevan". Mai precis, un bacșiș de 3.000 de dolari după o notă de plată de 13 dolari.

Chelnerița, uluită, a comentat la moment: „A însemnat foarte mult pentru mine, pentru că toată lumea trece prin diverse greutăți. M-a impresionat profund. Încă nu pot să cred. Sunt încă în șoc”, arată G4Food.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Nintendo își deschide propriul muzeu. Plus încă o zonă specială într-un imens parc de distracții CITEȘTE ȘI VIDEO Nintendo își deschide propriul muzeu. Plus încă o zonă specială într-un imens parc de distracții
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Proprietarii de la restaurant, uluiți și ei de sumă, au vrut să verifice dacă acesta nu cumva a lăsat banii din greșeală.

Ulterior, au observat că acesta a lăsat o notă ciudată pe cec: „Tips for Jesus” – un trend pe rețelele de socializare, în care oameni cu bani lasă cu adevărat bacșișuri foarte mari. Și la care părea că vrea să adere.

FOTO Madonna a vizitat situl arheologic Pompei și va susține un proiect dedicat tinerilor CITEȘTE ȘI FOTO Madonna a vizitat situl arheologic Pompei și va susține un proiect dedicat tinerilor

Însă nu peste mult timp, clientul a trimis o scrisoare în care își cerea banii înapoi. Apoi, printr-o operațiune a bancii sale, banii i s-au întors în cont.

Numai că restaurantul îi plătise deja chelneriței cei 3.000 de dolari. Iar încercările localului de a ajunge la o înțelegere cu ciudatul client nu au dat rezultate.

”Din păcate, a trebuit să depunem plângere la biroul procurorului, pentru că am pierdut acești bani. Ne-a spus să-l dăm în judecată, ceea ce bănuiesc că vom face”, a spus un reprezentant al restaurantului.

Austria introduce „Schnitzel Bonus” CITEȘTE ȘI Austria introduce „Schnitzel Bonus”

Între timp, comunitatea locală a decis să deschidă o campanie de strângere de fonduri pentru restaurant, pentru a acoperi pierderea. Însă acțiunea s-a închis rapid, pentru că restaurantul nu a fost dispus să accepte bani de la comunitate, sperând să câștige procesul.

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurant
bacsis