Casa din filmul horror cult "Poltergeist", scoasă la vânzare pentru o sumă modică

Casa din filmul horror cult "Poltergeist", scoasă la vânzare pentru o sumă modică
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 aug 2024

Casa folosită la filmarea peliculei horror cult "Poltergeist" este scoasă la vânzare pentru modica sumă de 1,1 milioane de euro.

Clădirea de 210 metri pătrați, care conține patru dormitoare și trei băi și este situată în Simi Valley, California, la nord de Malibu, a fost scoasă la vânzare pe site-ul Zillow.com, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3 CITEȘTE ȘI VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Casa este pusă în vânzare pentru prima dată de când a fost construită, în 1979. Este garantat că nu are nicio prezență fantomatică, potrivit site-ului comercial. "Proprietarii săi inițiali au iubit această casă", se mai arată în anunț.

Produs de Steven Spielberg și regizat de Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre), Poltergeist spune povestea unei familii a cărei casă este invadată de fantome malefice. Succesul primului film a inspirat două continuări.

Pe litoral, zâmbetul aduce bacșișul. Cât câștigă un ospătar în seara cea mai bună. Impozitarea, un eșec CITEȘTE ȘI Pe litoral, zâmbetul aduce bacșișul. Cât câștigă un ospătar în seara cea mai bună. Impozitarea, un eșec

În 2022, o altă casă legendară de groază din California a fost vândută: cea din "Nightmare on Elm Street", prima aventură a lui Freddy în 1985. A fost vândută pentru 2,98 milioane de dolari.

Casa legendară din filmul "Home Alone 2" s-a vândut cu 4,8 milioane de euro în mai anul trecut. Situată în Chicago, casa de 848 metri pătrați a păstrat unele dintre elementele cult ale decorului său.

viewscnt
Afla mai multe despre
poltergeist
film
casa