Cine câștigă Champions League în sezonul 24/25?

Cine câștigă Champions League în sezonul 24/25?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 aug 2024

Chiar dacă nu a trecut mult de la finala Ligii Campionilor, ediția 2024-2025, iubitorii de fotbal se întreabă deja care va fi echipa câștigătoare anul viitor! Într-adevăr, o nouă ediție de Champions League reprezintă un motiv de bucurie pentru cei care iubesc acest sport.

Mai mult decât atât, următoarea ediție de Champions League vine cu schimbări importante, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru a aștepta ca noua ediție să înceapă.

Urmărește-ne și pe Google News

Chiar dacă este devreme iar cluburile mari încă nu au făcut foarte multe transferuri, astfel încât să putem face o măsurare a forțelor echipelor care vor juca în Champions League, în rândurile următoare ne propunem să facem o scurtă analiză a echipelor cu cele mai mari șanse pentru câștigarea Champions League în 2025.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Iată care sunt echipele cu cele mai mari șanse de reușită în sezonul viitor de Champions League.

1. Real Madrid

Real Madrid este campioana ultimei ediții de Champions League, competiție pe care a câștigat-o în stilul său deja caracteristic! Prin urmare, multe case de pariuri sportive consideră că Real Madrid este favorită pentru câștigarea competiției și în acest an.

Există o mulțime de argumente care fac ca Real Madrid să fie favorita acestei competiții ori de câte ori este calificată!

De exemplu, această echipă este o adevărată specialistă a competiției, câștigând nu mai puțin de 15 ori, ceea ce este o realizare impresionantă!

Transferul jucătorului francez, Kylian Mbappe, este un alt atu care sigur se va observa în jocul echipei și poate fi ingredientul cheie pentru încă un trofeu.

2. Manchester City

În ciuda faptului că nu a trecut de semi-finale, Manchester City rămâne o candidată importantă pentru câștigarea Champions League în 2025. Este o echipă cu jucători foarte buni, cel mai probabil că va face anumite transferuri vara aceasta și totodată este obișnuită cu performanțele la cel mai înalt nivel.

Campioana Premier League sigur își va propune câștigarea Ligii Campionilor, așa că nu trebuie să ii ignorăm șansele.

3. Liverpool

După un sezon fără prea multe realizări, cel mai probabil că Liverpool își va propune performanțe mai mari pentru anul viitor. De asemenea, numirea unui nou manager ar putea produce o schimbare care să le aducă trofee, iar Champions League ar putea fi competiția țintită de această echipă engleză.

În opinia noastră, Liverpool este una dintre favoritele pentru câștigarea Champions League în 2025.

4. PSG

Chiar dacă au pierdut vedeta echipei, transfer despre care am discutat anterior, cel mai probabil că PSG va găsi rapid un înlocuitor pentru Mbappe. De altfel, investițiile impresionante care se fac la acest club trebuie să ducă, la un moment dat, la anumite performanțe remarcabile, așa cum este câștigarea Champions League.

Oare ediția 2024 – 2025 va fi a parizienilor? Rămâne de văzut!

5. Bayern Munchen

Pentru Bayern Munchen, sezonul recent încheiat a fost unul complet ratat! În ciuda acestui fapt, clasarea pe locul 3 în clasamentul Bundesliga îi oferă șansa de a juca în Champions League, iar atât timp cât vor muta inspirat în această vară și vor aduce jucători de calitate, sigur vor reuși să facă performanțe înalte în Champions League.

6. Inter Milano

Inter Milano este obișnuită cu performanța, iar câștigarea campionatului la o distanță considerabilă față de locul doi este un motiv în plus să credem că are șanse mari să se impună și în Liga Campionilor, lucru pe care l-a mai făcut în trecutul apropiat.

7. Barcelona

Chiar dacă de ceva timp se află în umbra rivalei Real Madrid, suntem siguri că vor veni vremuri în care Barcelona va străluci din nou! Are mulți jucători tineri în lot, aflați într-o continuă creștere de formă, iar când vor ajunge la apogeu, Barcelona va fi din nou un club foarte important!

Poate că acest lucru se va întâmpla odată cu ediția 2024 – 2025 a competiției Champions League, mai ales dacă se vor face și anumite transferuri sonore.

Acestea sunt doar câteva dintre echipele favorite să câștige Champions League anul viitor, însă numeroase alte cluburi pot produce surpriza! Poate că trofeul va ajunge la Arsenal, Atletico Madrid, AC Milan sau chiar Dortmund. Rămâne doar să urmărim competiția iar la final vom afla care este echipa ce va fi declarată campioană!

Care este echipa pe care tu o vei susține?

viewscnt
Afla mai multe despre
champions league
real madrid