Lichidatorul FC Rapid acceptă oferte mai mici decât prețul de pornire al noii licitații, 1,7 milioane de euro

Lichidatorul FC Rapid acceptă oferte mai mici decât prețul de pornire al noii licitații, 1,7 milioane de euro
scris 19 ian 2018

Prețul de la care pornește licitația pentru vânzarea celor cinci certificate de marcă deținute de societatea aflată în faliment FC Rapid SA a ajuns la 1,7 milioane de euro, iar lichidatorul a anunțat că vor fi acceptate și oferte inferioare.

Ofertele mai mici de 1,7 milioane de euro vor fi supuse aprobării Adunării Creditorilor ulterior organizării licitației, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

„Persoanele interesate de activele ce fac obiectul licitației pot formula și depune la sediul lichidatorului, până la data și ora licitației, oferte de cumpărare, chiar dacă acestea sunt sub prețul de pornire al acesteia. Ofertele astfel înregistrate vor fi supuse aprobării Adunării Creditorilor doar în situația în care activele nu au fost adjudecate în cadrul licitației. Pentru formularea ofertelor nu este neceară îndeplinirea condițiilor stabilite prin prezenta publicațieurmând ca acestea să fie aduse ulterior la cunoștința persoanelor interesate”, se arată în publicația de vânzare a activelor.

Noua licitație pentru vânzarea celor cinci certificate de marcă și a 23 de cupe și trofee aflate în posesia societății falimentare va fi organizată pe 9 februarie, ora 10.00, la sediul lichidatorului, Sierra Quadrant SPRL, filiala București.

WhatsApp are o nouă versiune, dedicată companiilor, o potențială sursă de venit pentru Facebook CITEȘTE ȘI WhatsApp are o nouă versiune, dedicată companiilor, o potențială sursă de venit pentru Facebook

După ce inițial prețul pentru cumpărarea mărcii Rapid fusese stabilit la 406.000 de euro, în cadrul Adunării Generale a Creditorilor din 26 octombrie, fostul acționar al FC Rapid, omul de afaceri moldovean Valerii Moraru, în calitate de criditor majoritar, a mărit prețul de pornire al licitației la 3,4 milioane de euro, plus TVA. După trei încercări nereușite de valorificare a activelor suma a scăzut acum la 1,7 milioane de euro.

FC Rapid, echipă înființată în 1923, și-a întrerupt activitatea în 2016, când societatea comercială care administra gruparea giuleșteană a intrat în faliment. Atunci gruparea giuleșteană era patronată de omul de afaceri basarabean Valerii Moraru.

În momentul actual două echipe evoluează sub denumirea Rapid în Liga a IV-a, Academia Rapid, susținută de Primăria Sectorului 1, care a închiriat marca până la vânzarea acesteia, și AFC Rapid, asociația co-fondatoare a societății intrate în faliment. 

viewscnt
Afla mai multe despre
fc rapid
lichidator
licitatie