Gheorghe Hagi vrea să renunțe la majoritatea acțiunilor de la Farul

Gheorghe Hagi vrea să renunțe la majoritatea acțiunilor de la Farul
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2024

Gheorghe Hagi, managerul și acționarul echipei Farul Constanța, a declarat că se gândește să renunțe la majoritatea acțiunilor deținute în club.

”Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu știu! Vă mai zic una! Voi da acțiunile! Rămân cu 10%! Trebuie să lămurim și lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acționar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devină șeful mare… Clubul trebuie să aibă continuitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Mașinile electrice au succes într-un loc surprinzător CITEȘTE ȘI Mașinile electrice au succes într-un loc surprinzător
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Într-o zi voi pleca și de pe bancă, 100%! Las locul altuia dacă nu merg bine. E clar asta, toți știu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid și Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul așa cum trebuie, clubul îl văd cu acționari puternici”, a declarat Gheorghe Hagi, arată News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagi
farul
acțiuni
renunțare
majoritate
10%