Netflix promite acțiune cu spioni în august

Netflix promite acțiune cu spioni în august
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2024

Capul de afiș al lunii august pe Netflix este The Union, în film care amestecă ingredientele unei distracții fără pretenții - acțiune, umor facil și spioni.

În The Union, „Mike (Mark Wahlberg), un muncitor în construcții din Jersey, bine ancorat în realitate se trezește aruncat în lumea superspionilor și a agenților secreți când iubita lui din liceu, Roxanne (Halle Berry), îl recrutează pentru o misiune cu miză mare a serviciilor secrete ale SUA”.

Urmărește-ne și pe Google News

Tot în august, continuă două dintre serialele cu care Netflix a avut cea mai multă răbdare, Emily in Paris și The Umbrella Academy.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Netflix are în lucru nu mai puțin de 80 de jocuri. Va lansa câte unul pe lună CITEȘTE ȘI Netflix are în lucru nu mai puțin de 80 de jocuri. Va lansa câte unul pe lună

Emily in Paris ajunge la al patrulea sezon, un sezon în care eroina „nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați”, iar „Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia”.

La a patrulea sezon ajunge și The Umbrella Academy, în care supereroii, deposedați de puteri, „sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate”.

Producții Netflix

The Umbrella Academy: Sezonul 4
Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast. O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Producția The Umbrella Academy este bazată pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way, ilustrate de Gabriel Bá și publicate de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Content Productions pentru Netflix.

| Creat pentru televiziune de: Steve Blackman
| Realizat de: Steve Blackman
| Bazat pe benzile desenate publicate de Dark Horse Comics, create de: Gerard Way și Gabriel Bá (co-producători executivi ai acestui serial)
| Producători executivi: Steve Blackman, Jennifer Cecil, Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber, Beau Bauman, Pascal Verschooris, Jesse McKeown, Abbey Morris și Jeremy Webb
| Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix
| Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min,Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally, David Cross

VIDEO Fotbal: Ionuț Negoiță revine la Dinamo ca sponsor, fără intenția de a prelua acțiuni CITEȘTE ȘI VIDEO Fotbal: Ionuț Negoiță revine la Dinamo ca sponsor, fără intenția de a prelua acțiuni

DIN 8 august 2024


Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 1
Viața lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăznețe pentru a obține tot ce își dorește de la orașul și bărbatul visurilor ei.
În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

| Creator / Producător executiv / Scenarist: Darren Star
| Producători executivi: Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown, Robin Schiff
| Co-producători executivi: Stephen Brown, Grant Sloss, Joe Murphy
| Producători: Ryan McCormick, Raphaël Benoliel, Lily Collins, Jake Fuller
| Produs de: MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media
| Cu: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount

VIDEO&FOTO Unul dintre cei mai în vogă streameri americani a ajuns în Piața Obor la mici. A încercat să facă live din Palatul Parlamentului CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Unul dintre cei mai în vogă streameri americani a ajuns în Piața Obor la mici. A încercat să facă live din Palatul Parlamentului

PARTEA 1 DIN 15 august 2024
PARTEA 2 DIN 12 SEPTEMBRIE 2024


The Union
Mike (Mark Wahlberg), un muncitor în construcții din Jersey, bine ancorat în realitate se trezește aruncat în lumea superspionilor și a agenților secreți când iubita lui din liceu, Roxanne (Halle Berry), îl recrutează pentru o misiune cu miză mare a serviciilor secrete ale SUA.

| Regizat de: Julian Farino
| Scris de: Joe Barton, David Guggenheim
| Produs de: Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Jeff G. Waxman
| Producător executiv: Jennifer Madeloff
| Distribuție: Mark Wahlberg, Halle Berry, Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley, J.K. Simmons
 

Pantofii albaștri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley, vânduți cu peste 120.000 de lire sterline CITEȘTE ȘI Pantofii albaștri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley, vânduți cu peste 120.000 de lire sterline


LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 august 2024
A Good Girl's Guide to Murder
Titlu localizat: Ghidul pentru crimă al unei fete cuminți
La cinci ani după uciderea unei fete de 17 ani dintr-un orășel liniștit din Anglia, o studentă decide să descopere adevărul și să expună criminalul.

Borderless Fog
Titlu localizat: Ceață nemărginită
O detectivă din capitală cercetează o serie de crime înfiorătoare de-a lungul graniței dintre Indonezia și Malaezia, confruntându-se cu fantome din propriul trecut.

From Me to You: Kimi ni Todoke: Season 3
Titlu localizat: From Me to You: Kimi ni Todoke: Sezonul 3
Recent cuplați, Sawako și Kazehaya ies la prima întâlnire, pleacă într-o excursie și fac și multe altele. Totodată, vedem și poveștile de dragoste ale prietenilor lor.

FOTO&VIDEO Alături de cine a devenit Rivaldo acționar la Farul Constanța al lui Hagi CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Alături de cine a devenit Rivaldo acționar la Farul Constanța al lui Hagi

Love is Blind: Mexico- episoade săptămânale

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Mexic
Aceste persoane singure se vor logodi, chiar dacă nici măcar nu s-au văzut în persoană. Experimentul despre dragostea pe nevăzute premiat cu Emmy vine și în Mexic.

Mon Laferte, te amo
Artista chiliană Mon Laferte își descrie viața în Mexic: turneul internațional, cum se simte ca mamă și cele mai profunde răni din viața ei.

Unstable: Season 2
Titlu localizat: Instabil: Sezonul 2
Ellis își împinge fiul reticent să preia frâiele companiei sale de biotehnologie, în timp ce succesul acesteia atrage oameni noi, dar și rivalități.

2 august 2024
Modern Masters: SS Rajamouli
Titlu localizat: Maeștri moderni: SS Rajamouli
Acest documentar captivant explică succesul fulminant al regizorului S.S. Rajamouli, cu ajutorul unor interviuri cu familia și cu prieteni celebri.

Rebel Moon — Part One: Director’s Cut
Titlu localizat: Rebel Moon – Partea 1: Versiunea regizorului
Expansiv, extrem, exploziv. Un străin misterios de pe o lună pașnică adună o trupă de războinici în filmul lui Zack Snyder „Rebel Moon – Capitolul 1: Potirul sângelui”.

FOTO Casa familiei prințesei Diana, scoasă la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Casa familiei prințesei Diana, scoasă la vânzare

Rebel Moon — Part Two: Director’s Cut
Titlu localizat: Rebel Moon – Partea 2: Versiunea regizorului
Rebelii de pe o lună îndepărtată au o misiune imposibilă în „Rebel Moon – Capitolul 2: Blestemul iertării”, parte a epopeii SF regizate de Zack Snyder.

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie
Titlu localizat: Sandy Obrăjori: Salvăm Fundul Oceanului
Când Fundul Oceanului este scos la suprafață, veverița savantă Sandy Obrăjori și amicul ei SpongeBob Pantaloni Pătrați pleacă în Texas pentru a-și salva orașul.

3 august 2024
Joe Rogan: Burn the Boats
Joe Rogan, comedian renumit și prezentator de podcast, ne delectează cu cel de-al treilea show de stand-up Netflix la Majestic Theatre din San Antonio, Texas.

5 august 2024
Gabby's Dollhouse: Season 10
Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 10
Sărbătorește diverse ocazii cu Gabby și prietenii ei, de la o zi de naștere până la Ziua familiei și Ziua pe dos. La Casa de păpuși, este sărbătoare în fiecare zi!

VIDEO În America există un sat numit Romania, în care casele costă 1 dolar. Cum arată localitatea fantomă CITEȘTE ȘI VIDEO În America există un sat numit Romania, în care casele costă 1 dolar. Cum arată localitatea fantomă

6 august 2024
Rising Impact: Season 2
Titlu localizat: Rising Impact: Sezonul 2
Gawain, copilul-minune al golfului, și echipa japoneză de la Academia Camelot concurează cu jucători talentați din SUA și Regatul Unit în mult râvnita Cupă Camelot.

The Influencer
Numeroși coreeni se înfruntă pentru titlul de cel mai important influencer de pe rețelele sociale. Cine va atinge culmea puterii și popularității?

7 august 2024
Lolo and the Kid
Titlu localizat: Lolo și copilul
Un escroc și copilul pe care l-a luat de suflet păcălesc în mod obișnuit bogătași, dar o ocazie unică în viață ar putea pune capăt legăturii lor.

Love Is Blind: UK
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Marea Britanie
Emma și Matt Willis găzduiesc un experiment social în care celibatari britanici caută dragostea și se logodesc înainte să se întâlnească personal. Dar cine va spune „Da”?

VIDEO Civilization VII va fi lansat în 2025 CITEȘTE ȘI VIDEO Civilization VII va fi lansat în 2025

Secret World of Sound with David Attenborough
Titlu localizat: Lumea secretă a sunetului, cu David Attenborough
În acest serial documentar captivant, narat de Sir David Attenborough, tehnologia audio avansată captează sunete din natură cum nu le-ai mai auzit până acum.

8 august 2024
Shahmaran: Season 2
Titlu localizat: Șahmaran: Sezonul 2
O forță întunecată puternică reînvie, iar Șahsu și Maran trec printr-o serie de încercări care vor hotărî soarta lor și a omenirii.

9 august 2024
Blue Ribbon Baking Championship
Titlu localizat: Blue Ribbon Baking: Competiția rețetelor câștigătoare
Cofetari premiați la bâlciurile statale din SUA se întrec pentru prima oară într-un concurs culinar unic pentru a câștiga admirație și 100.000 de dolari.

Inside the Mind of a Dog
Titlu localizat: În mintea câinilor
Pornește într-o călătorie uluitoare în lumea câinilor cu acest documentar care aduce informații științifice și emoționale despre iubiții noștri prieteni.

Papa Francisc se va întâlni cu actori de comedie din întreaga lume. Cine sunt invitații CITEȘTE ȘI Papa Francisc se va întâlni cu actori de comedie din întreaga lume. Cine sunt invitații

Mission: Cross
Titlu localizat: Agentul de acasă
În testul suprem al căsniciei, un agent devenit casnic este atras într-o misiune periculoasă împreună cu soția sa detectiv, care nu știe nimic despre trecutul lui.

Phir Aayi Hasseen Dillruba
Titlu localizat: O frumusețe ucigătoare 2
Cu polițiștii din Agra pe urmele lor, Rani și Rishu plănuiesc să fugă împreună. Dar când planurile lor eșuează, Rani cere ajutorul unui admirator liniștit.

10 august 2024
Romance in the House
Titlu localizat: Iubirea de acasă
După ce afacerea lui dă faliment, un bărbat își lasă familia în urmă timp de 11 ani. Revenirea lui ca proprietar înstărit iscă o revedere cu scântei.

13 august 2024
Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special
Titlu localizat: Matt Rife: Lucid – Interacțiune cu publicul
În prima emisiune specială Netflix care include interacțiunea cu spectatorii, Matt Rife discută cu publicul imprevizibil din Charlotte despre ce înseamnă să visezi.

14 august 2024
Daughters
Titlu localizat: Fiice
Patru fete se pregătesc pentru un dans special tată-fiică împreună cu tații lor aflați la închisoare, ca parte a unui program unic de dezvoltare a relațiilor paternale în cadrul unui penitenciar din Washington, D.C., SUA.

Worst Ex Ever
Titlu localizat: Foști de coșmar
De la trădări înfricoșătoare la comploturi criminale, acest serial documentar despre crime reale disecă partea întunecată a iubirii prin poveștile martorilor oculari.

ANUNȚ Edi Iordănescu se retrage de la echipa națională de fotbal. Mesajul lui Iordănescu. Un singur antrenor la Euro a fost mai prost plătit CITEȘTE ȘI ANUNȚ Edi Iordănescu se retrage de la echipa națională de fotbal. Mesajul lui Iordănescu. Un singur antrenor la Euro a fost mai prost plătit

17 august 2024
Love Next Door
Titlu localizat: Dragostea de alături
Dorind să-și refacă viața, o femeie se întoarce în Coreea și își reîntâlnește prietenul din copilărie, cu care împarte un trecut complicat.

19 august 2024
CoComelon Lane: Season 3
Titlu localizat: CoComelon: Aventuri pe strada noastră: Sezonul 3
Elevii de la Academia Melon Patch vor s-o surprindă pe învățătoarea Appleberry cu un număr muzical special! Dar ce pot face când toate planurile le sunt date peste cap?

20 august 2024
Langston Kerman: Bad Poetry
Comedianul Langston Kerman vorbește despre creșterea unui copil de top, despre educarea adolescenților obraznici și aplicațiile de întâlniri ale soacrei sale.

Terror Tuesday: Extreme
Titlu localizat: Marțea terorii: Extrem
Inspirat de emisiunea radio thailandeză „Angkhan Khlumpong”, serialul prezintă opt povești bazate pe experiențe paranormale adevărate de la ascultători.

Untold: The Murder of Air McNair
Documentarul urmărește ascensiunea lui Steve McNair, legendarul quarterback din NFL și detaliile frapante ale uciderii lui din 2009.

21 august 2024
Back to 15: Back to 18
Titlu localizat: Din nou la 15 ani: Din nou la 18 ani
Anita e dusă în anul 2009 de o distorsiune pe fotoblog și trebuie să se descurce cu viața universitară. Apoi, își dă seama că nu e singura călătoare în timp.

VIDEO Disneyland Paris bate recordul mondial la focuri de artificii CITEȘTE ȘI VIDEO Disneyland Paris bate recordul mondial la focuri de artificii

Nice Girls
Titlu localizat: Fetele din Nisa
Deși au metode complet diferite, o polițistă răzbunătoare și o detectivă germană fac echipă pentru a salva Nisa de la dezastru, într-un film despre camaraderia feminină.

The Accident
Titlu localizat: Tragicul accident
Petrecerea unei zile de naștere ia o întorsătură tragică, iar efectele acesteia zdruncină o comunitate bogată și unită, destrămând familii, prietenii și frângând inimi.

Wyatt Earp and The Cowboy War
Titlu localizat: Wyatt Earp și războiul dintre cowboy
Lupta legendară dintre Wyatt Earp și Ike Clanton este reconstituită în această dramă-documentar dură despre schimbul de focuri care a definit o epocă.

22 august 2024
Baby Fever: Season 2
Titlu localizat: Un copil cu orice preț: Sezonul 2
Specialista în fertilitate Nana încearcă să împace viața de mamă singură cu încrengătura complicată de minciuni pe care a creat-o, dar trecutul o ajunge din urmă.

GG Precinct
Titlu localizat: Secția Gia-Gun
Un căpitan de poliție fără experiență și un detectiv zănatic trebuie să rezolve ghicitorile mortale ale unui ucigaș în serie care lasă jocuri de cuvinte la locul crimei.

Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie
Titlu localizat: Frumoasa luptătoare Sailor Moon Cosmos: Filmul
Unul câte unul, apropiații și prietenii lui Sailor Moon sunt ținta unui nou inamic formidabil, care amenință să distrugă totul și să domine cosmosul.

Secret Lives of Orangutans
Titlu localizat: Viețile secrete ale urangutanilor
Un documentar narat de David Attenborough despre o familie de urangutani din mai multe generații, care își trăiesc în copaci reușitele și eșecurile.

23 august 2024
Incoming
Titlu localizat: Bobocii
Prima lor săptămână de liceu. Cea mai mare petrecere a anului. Patru adolescenți au în față o noapte de haos și dezmăț. Se va lăsa cu greșeli…

FOTO Cum a rămas vestiarul tricolorilor după meciul din optimile CE 2024 cu Țările de Jos: România a fost aici! Bilet lăsat pentru organizatori, în română și germană CITEȘTE ȘI FOTO Cum a rămas vestiarul tricolorilor după meciul din optimile CE 2024 cu Țările de Jos: România a fost aici! Bilet lăsat pentru organizatori, în română și germană

Tòkunbọ̀
Un fost contrabandist de mașini are trei ore să o predea pe fiica unui oficial guvernamental răpitorilor ei, altfel familia lui va avea de suferit.

Untold: Sign Stealer
Titlu localizat: Povești din sport: Hoțul de semne
Documentarul spune povestea scandalului în care a fost implicat un membru talentat din personalul tehnic al unei echipe de fotbal din Michigan.

28 august 2024
Untamed Royals
Titlu localizat: Privilegiu pătat
Un grup de adolescenți bogați comit tot felul de infracțiuni, de la unele mărunte la comploturi periculoase, care au consecințe haotice, dar nu pentru ei.

29 august 2024
Chastity High
La un liceu ultraelitist, regula „Iubirea interzisă” face ca elevii prinși într-o relație să fie exmatriculați, dar una dintre eleve își ajută colegii pe bani.

KAOS
În timp ce pe muntele Olimp domnește discordia și atotputernicul Zeus cade pradă paranoiei, trei muritori sunt sortiți să schimbe viitorul omenirii.

Represent: Season 2
Titlu localizat: Singurul candidat: Sezonul 2
Mandatul de președinte a lui Stéphane Blé a început prost, acesta confruntându-se cu amenințări cu moartea, proteste, gafe internaționale și afaceri interne problematice.

TERMINATOR ZERO
Un războinic dintr-un viitor postapocaliptic călătorește în 1997 pentru a proteja un om de știință vânat de un cyborg indestructibil și lipsit de sentimente.

30 august 2024
A-List to Playlist
Cu o carieră de 20 de ani în actorie, Cho Jung-seok acceptă provocarea de a debuta în calitate de cântăreț în 100 de zile, mobilizându-și întreaga rețea pentru a reuși!

Madridul invită turiștii să se refugieze în muzee și cinematografe CITEȘTE ȘI Madridul invită turiștii să se refugieze în muzee și cinematografe

Breathless
Titlu localizat: Sufocant
O echipă medicală pasionată este dedicată salvării vieților pacienților dintr-un spital public, unde tensiunile și romantismul ridică pulsul personalului.

The Deliverance
Titlu localizat: Redempțiunea
Luptând cu proprii demoni și sperând să o ia de la capăt, Ebony, o mama singură, se mută cu copiii într-o casă nouă, dar descoperă că aceasta este locuită de ceva rău.

(Un)lucky Sisters
Titlu localizat: Surorile (ne)norocoase
Când tatăl lor moare pe neașteptate, două surori înstrăinate găsesc milioanele ascunse de acesta în spatele unui zid. Dar ar trebui să păstreze acești bani?


Producții licențiate

1 august 2024
Armageddon Time

Blue Lagoon: The Awakening

Bohemian Rhapsody

Call Me by Your Name

Ferdinand

Hancock

Happiest Season

VIDEO Hagi a cerut statuie într-un mesaj legendar. Acum, autoritățile pregătesc un monument dedicat Generației de aur a fotbalului românesc CITEȘTE ȘI VIDEO Hagi a cerut statuie într-un mesaj legendar. Acum, autoritățile pregătesc un monument dedicat Generației de aur a fotbalului românesc

Her

Midnight Express

Passengers

Pokémon Detective Pikachu

Return to the Blue Lagoon

Sense and Sensibility

Something New

Straight Outta Compton

Take Me Home Tonight

The Blue Lagoon

The Meg

The Good Liar

The Witch

Warcraft


2 august 2024
A Clean Sweep: 2024


4 august 2024
LEGO Ninjago: Dragons Rising: Sezonul 2

Disney+ reconfirmă - începe să blocheze partajarea conturilor CITEȘTE ȘI Disney+ reconfirmă - începe să blocheze partajarea conturilor


7 august 2024
Lia - Sotia sotului meu


8 august 2024
A Different World: Sezoanele 1-6

Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Secret Service


14 august 2024
M3GAN

Marcel the Shell with Shoes On


15 august 2024
Lost: Sezoanele 1-6

Mission: Impossible

Mission: Impossible II

Mission: Impossible III

Mission: Impossible - Fallout

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission: Impossible - Rogue Nation

Suicide Squad

VIDEO Netflix anunță că renunță să mai filmeze în România „Wednesday”. Ținta criticilor pentru reguli Covid CITEȘTE ȘI VIDEO Netflix anunță că renunță să mai filmeze în România „Wednesday”. Ținta criticilor pentru reguli Covid


16 august 2024
Lucy

Night School

Split

The Green Mile

Unbroken


25 august 2024
The Flash


28 august 2024
Buzz House

Producții care părăsesc platforma

1 august 2024
1917

Babel

Grown Ups 2

Hollywood Homicide

Home Alone 2: Lost in New York

Once and for all

Un loc de parcare din Amsterdam, scos la vânzare cu jumătate de milion de euro CITEȘTE ȘI Un loc de parcare din Amsterdam, scos la vânzare cu jumătate de milion de euro

Sahara

Secret Window

The Angry Birds Movie

The Gentlemen

The Glass Castle

The Outfit

The Peacemaker


1 august 2024
Sonic the Hedgehog 2

The Guilt Trip


7 august 2024
The Devil Wears Prada


8 august 2024
Duplex


10 august 2024
Jurassic World: Dominion


11 august 2024
The Alienist

The Alienist: Angel of Darkness

O femeie a câștigat marele premiu la loto de două ori în 10 săptămâni CITEȘTE ȘI O femeie a câștigat marele premiu la loto de două ori în 10 săptămâni


12 august 2024
Allied

Alpha and Omega

Venom: Let There Be Carnage


13 august 2024
The Mr. Peabody and Sherman Show: Sezoanele 1-4


15 august 2024
Footloose

Groundhog Day

Love, Simon

Memoirs of a Geisha

Monte Carlo

Stepmom

Street Kings


16 august 2024
47 Ronin

Blackhat

Children of Men

FOTO Un avion de linie scos din uz a devenit atracție pentru turiști într-o comună din Timiș CITEȘTE ȘI FOTO Un avion de linie scos din uz a devenit atracție pentru turiști într-o comună din Timiș

Gladiator

Jurassic Park

Jurassic World

Jurassic World: Fallen Kingdom

Ronaldo

Scent of a Woman

The Boss Baby

The Secret Life of Pets

Trolls


22 august 2024
What Men Want


28 august 2024
Ghostbusters: Afterlife

Fortnite va fi disponibil pe iPad CITEȘTE ȘI Fortnite va fi disponibil pe iPad


31 august 2024
Hotel Transylvania: Sezonul 1

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
streaming
video
filme
seriale