VIDEO Macron recomandă Varna

VIDEO Macron recomandă Varna
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2024

Orașul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinațiile europene de top pe care președintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare video pe Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În videoclip, Macron răspunde la o întrebare despre ce destinație ar recomanda să fie vizitată în Europa. El a enumerat mai multe orașe și țări, începând cu Varna, arată Agerpres.

VIDEO Cine este controversatul Robert Fico, premierul împușcat astăzi CITEȘTE ȘI VIDEO Cine este controversatul Robert Fico, premierul împușcat astăzi

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Președintele francez a vizitat Varna împreună cu soția sa, Brigitte Macron, în 2017, la invitația președintelui bulgar Rumen Radev, și apoi a premierului de atunci, Boyko Borissov.

De asemenea, Macron recomandă și Split, ruinele veacurilor trecute din Roma, Andaluzia și minunile ei din Spania. Macron și-a exprimat dorința de a vizita Lisabona, orașul lui Pessoa, și a menționat Salzburg, țările baltice și Danemarca.

Statul rus vrea să naționalizeze activele unui mare producător de vodcă, acuzându-l de implicare în activități „extremiste” CITEȘTE ȘI Statul rus vrea să naționalizeze activele unui mare producător de vodcă, acuzându-l de implicare în activități „extremiste”

El adaugă că există multe locuri în Europa cu o istorie bogată pe care le-ar vizita cu plăcere și numește Europa o comoară pe care oamenii ar trebui să o iubească în continuare.

viewscnt
Afla mai multe despre
macron
varna