O stațiune din Spania introduce noi reguli pentru turiști

O stațiune din Spania introduce noi reguli pentru turiști
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2024

Autoritățile din stațiunea spaniolă Platja d'Aro încearcă să limiteze comportamentele antisociale ale turiștilor, prin ipostazele vizate figurând umblatul pe străzi în lenjerie intimă sau afișând păpuși gonflabile, informează DPA.

Noile reguli adoptate de municipalitatea catalană de pe Costa Brava au ca scop limitarea exceselor turismului de petrecere.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE FOTO Cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice intră în România și aduce Radisson la Mamaia. “Acest proiect va transforma regiunea, atrăgând turiști din întreaga lume.” CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice intră în România și aduce Radisson la Mamaia. “Acest proiect va transforma regiunea, atrăgând turiști din întreaga lume.”
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Contravenienții se pot aștepta la amenzi cuprinse între 300 și 1.500 de euro, dacă ordonanța municipală va primi aprobarea finală. Măsurile sunt prevăzute să intre în vigoare la sfârșitul lunii iunie, scrie Agerpres.

Platja d'Aro va interzice pe viitor și îmbrăcămintea nepotrivită, muzica excesiv de tare și adunările deranjante, precum și petrecerile care lasă în urma lor gunoi pe străzi.

În plus, nu va mai fi permisă plimbarea fără o cămașă sau în bikini în zonele aflate departe de plajă, a relatat ziarul ABC, alături de alte media.

Platja d'Aro este o destinație populară pentru petreceri, cei 10.000 de locuitori ai săi găzduind până la 150.000 de turiști în fiecare zi în timpul sezonului estival.

"Nu este vorba despre interzicerea petrecerilor de burlaci, nu putem face asta", a declarat primarul Mauricio Jimenez citat de ziarul El Periódico. "Dar ceea ce putem interzice, reglementa și sancționa este comportamentul deranjant în spațiile publice", a precizat el. 

viewscnt
Afla mai multe despre
spania
statiune
reguli