Sixense Group își consolidează prezența în România

Sixense Group își consolidează prezența în România

Mariana Garștea, Director General Sixense România & SEE

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2024

Sixense Group, lider mondial în domeniul soluțiilor pentru sănătatea structurală a mediului construit, își consolidează prezența pe plan local, prin deschiderea unui nou sediu, la Cluj, după o prezență de 13 ani în România. Anual, Sixense România investește aproximativ 8% din cifra de afaceri în dezvoltarea afacerii și instruirea specialiștilor săi.

În 2023, Sixense România a înregistrat o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro și, în prezent, are o echipă ce numără 25 de persoane. Dezvoltarea continuă a companiei este marcată, anul acesta, de deschiderea unui al doilea sediu, la Cluj, pe lângă biroul existent în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Cătălin Samara se întoarce în Carrefour. Cum arată acum Comitetul Executiv Carrefour România CITEȘTE ȘI Cătălin Samara se întoarce în Carrefour. Cum arată acum Comitetul Executiv Carrefour România
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Sixense România are deja în portofoliu o serie de proiecte importante în regiunea de vest a țării și a derulat până acum activități de încercare cu probe pentru mai multe proiecte de infrastructură rutieră din zonă, oferind, de asemenea, servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp în execuție și în exploatare pentru o serie de construcții civile din Cluj și proximitate.

„Deschiderea celui de-al doilea sediu reprezintă, pentru noi, o dovadă a consolidării business-ului nostru și un răspuns la solicitările pe care le-am primit pentru serviciile noastre, atât în sfera de proiecte publice de infrastructură, cât și în categoria de investiții și dezvoltări private”, a declarat Mariana Garștea, Director General Sixense România & SEE. 

Sediul din Cluj este format din specialiști cu experiență semnificativă: ingineri topografi, geologi și geotehnicieni. Compania intenționează creșterea echipei locale pe parcursul acestui an, în funcție de proiectele derulate în regiune și de oportunitățile pieței. Sediul din Cluj este condus de Gabriel Costin, Coordonator lucrări de monitorizare geotehnică și principalul responsabil pentru dezvoltarea Sixense România în zona de vest a țării.

Deschiderea celui de-al doilea sediu al companiei este parte din consolidarea afacerilor Sixense în România. Anual, compania investește peste 100.000 de euro în dezvoltare.

În 2023, Sixense România s-a autorizat și ca laborator de analize și încercări în construcții, devenind singura companie care are un laborator autorizat dedicat exclusiv monitorizării structurale și geotehnice.

Misiunea Sixense România este să optimizeze și să prelungească durata de viață a mediului construit, prin expertiză integrată și soluții digitale personalizate și inovatoare, fiind în strânsă colaborare cu dezvoltatori, proiectanți, consultanți, gestionari de infrastructură și alți profesioniști în construcții.

De-a lungul timpului, compania a contribuit la inovarea domeniului său de activitate, prin soluții de monitorizare automatizată și în timp real, care permit urmărirea de la distanță a proiectelor de construcții complexe, cu un grad de risc ridicat. De asemenea, Sixense România a efectuat, numai în ultimul an, peste 50 de lucrări de încercare cu probe pentru proiecte de infrastructură rutieră, activitate esențială pentru testarea siguranței podurilor date în exploatare.

Printre proiectele din portofoliul companiei se numără: Prima secțiune – Linia de Metrou 5 București, Tunelele Daneș și Sighișoara, Lot 3 Autostrada Lugoj-Deva, Linia de metrou 4 București, Pod nou Agigea, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, Stadionul de fotbal Steaua, Pod Târnava, Pod Ulmeni, Neo Floreasca Lake, Aviației Tower, The Light, Millo 6, Tandem, Sema Park, Țiriac Tower, Ana Tower, Green Court C ș.a.

viewscnt
Afla mai multe despre
sixense group
construcții