Vinul zilei: un spumant românesc din noua generație de producători, un vin ireproșabil din punct de vedere tehnic și stilistic

Vinul zilei: un spumant românesc din noua generație de producători, un vin ireproșabil din punct de vedere tehnic și stilistic
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 mai 2024

Recomandarea de astăzi, Spumant Metoda Tradițională 2021 de la Familia Darabont, este obținut din struguri Chardonnay, Riesling de Rhin și Fetească Regală.

Crama Familia Darabont este situată în Biharia, județul Bihor, incluzând astăzi 40 ha vița-de-vie. Vinurile cramei, vinuri proaspete, din vii tinere, obținute din tehnologii moderne sunt din ce în ce mai apreciate.

Gama Projekt reprezintă o gamă de vinuri corpolente, complexe, potrivite pentru a fi învechite sau servite în 7-10 ani de la recoltă. Sticlele de vin sunt închise cu dopuri de plută și cu ceară, demonstrând arome echilibrate, datorate și butoaielor de stejar unguresc în care vinurile au fost maturate.

Urmărește-ne și pe Google News

Un cupaj savuros de Chardonnay, Riesling de Rhin și Fetească Regală, Familia Darabont Spumant Metoda Tradițională 2021 ar trebui degustat la 8-10 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la icre, calamar și stridii până la prosciutto, somon fumee sau brânzeturi fine.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Mihai Oprea: Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic, cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delicate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin