Vinul zilei: un Cabernet Sauvignon de la o cramă situată în Valea Scheilor, acolo unde Muntenia întâlnește Ardealul, într-una dintre cele mai importante regiuni viticole românești, Dealu Mare

Vinul zilei: un Cabernet Sauvignon de la o cramă situată în Valea Scheilor, acolo unde Muntenia întâlnește Ardealul, într-una dintre cele mai importante regiuni viticole românești, Dealu Mare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Recomandarea de astăzi, La Migdali Cabernet Sauvignon 2019, are o frumoasă culoare de roșu rubiniu intens, dezvăluind arome principale de fructe de pădure, vanilie și cuișoare.

Crama La Migdali este amplasată în Valea Scheilor, la granița dintre Muntenia și Ardeal, poziționându-se pe axa marilor podgorii europene. În renumita regiune viticolă Dealu Mare, una dintre cele mai importante din România, sunt cultivate organic diverse soiuri de struguri, din care iau naștere vinuri de înaltă calitate, sub semnătura La Migdali.

Urmărește-ne și pe Google News

Cabernet Sauvignon, cunoscut drept "Regele vinurilor roșii", este probabil cel mai faimos soi de strugure din lume. Descendent hibrid al Sauvignon Blanc și Cabernet Franc, acest soi se remarcă prin aroma sa distinctă de coacăze negre, care, odată maturată, poate dezvălui nuanțe de cedru, violete, piele sau tutun. În oferta noastră găsești peste 30 de vinuri din acest soi, multe dintre ele premiate și toate apreciate pentru calitatea lor.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cabernet Sauvignon 2019 se remarcă printr-o culoare roșu rubiniu intens și oferă arome seducătoare de fructe de pădure, vanilie și cuișoare. La degustare, taninurile catifelate creează o experiență armonioasă pe palat. Recomandăm servirea acestui vin la o temperatură de 16-18°C, fiind ideal alături de carne la grătar, vânat sau brânzeturi maturate.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin