FOTO OLX schimbă regulile

FOTO OLX schimbă regulile
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2024

Platforma de anunțuri online OLX și-a notificat clienții că va schimba regulile pentru anumite servicii.

OLX Online Services, operatorul platformelor de anunțuri olx.ro, a înregistrat anul trecut un profit net de 96,3 milioane de lei, în urcare cu 34,9% față de 2022, iar cifra de afaceri a avansat cu 26,1%, la 314,9 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Jumbo depășește o bornă în România, cu cele mai mari afaceri din istoria companiei. CEO-ul a răbufnit în fața acționarilor: Românii nu sunt proști că lucrează 7 zile pe săptămână. Noi de ce nu putem? Achită Biserica cheltuielile? CITEȘTE ȘI Jumbo depășește o bornă în România, cu cele mai mari afaceri din istoria companiei. CEO-ul a răbufnit în fața acționarilor: Românii nu sunt proști că lucrează 7 zile pe săptămână. Noi de ce nu putem? Achită Biserica cheltuielile?
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

OLX Online Service este controlată indirect de grupul sud-african Naspers, care mai deține în România România eMAG, Fashion Days, Autovit și PayU.

VEZI ȘI AICI

FOTO OLX schimbă regulile

viewscnt
Afla mai multe despre
olx
reguli