FOTO Atu Tech deschide primul magazin fizic, investiție de peste 300.000 de euro

FOTO Atu Tech deschide primul magazin fizic, investiție de peste 300.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:18

Atu Tech, magazin online de produse de securitate și importator și distribuitor român de echipamente de securitate, a deschis primul său magazin fizic, în Cluj-Napoca.

Decizia de intrare în retailul offline, un pas strategic major pentru Atu Tech, face parte din strategia de dezvoltare a companiei, care vizează consolidarea brandului, oferirea de experiențe personalizate consumatorilor și consultanță față în față, în vederea creșterii nivelului de încredere în produsele și serviciile comercializate.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box CITEȘTE ȘI Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Deschiderea primului magazin offline Atu Tech reprezintă o investiție strategică de peste 300.000 de euro.

Investiția a presupus amenajarea showroom-ului, echiparea magazinului cu cele mai noi tehnologii, un stoc generos de produse și formarea unei echipe de specialiști dedicați, care vor oferi consultanță și suport clienților, asigurându-se că fiecare persoană beneficiază de soluția optimă pentru nevoile sale de securitate.

FOTO Atu Tech deschide primul magazin fizic, investiție de peste 300.000 de euro

„Deschiderea primului nostru magazin offline marchează o schimbare majoră în strategia Atu Tech, consolidând prezența brandului dincolo de mediul digital. Magazinul fizic ne oferă oportunitatea de a interacționa direct cu clienții noștri și de a le oferi consultanță personalizată, bazată pe nevoile lor specifice. Acest lucru ne permite să ne apropiem mai mult de comunitate, să câștigăm încrederea consumatorilor prin demonstrații live ale echipamentelor noastre și să creăm o relație durabilă cu publicul local”, spune Sorin Felea, Director Atu Tech, menționând că magazinul din Cluj-Napoca este doar primul pas dintr-o strategie mai amplă de a aduce soluțiile de securitate mai aproape de consumatori, iar planurile de extindere în alte orașe din România vor fi evaluate în funcție de succesul acestui prim magazin.

În primul an de la lansare, Atu Tech își propune să atragă aproximativ 10.000 de clienți în magazinul fizic.

O teorie este relansată: Roata a fost inventată de minerii din Carpați! CITEȘTE ȘI O teorie este relansată: Roata a fost inventată de minerii din Carpați!

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro (peste 93 milioane lei).

Magazinul online, înființat în 2011, are sediul în Sibiu și comercializează circa 10.000 produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
atu tech
magazin fizic