Flanco extinde magazinele Smart Discounter

Flanco extinde magazinele Smart Discounter
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:23

Flanco a deschis cel de-al 10-lea magazin Flanco Smart Discounter, în centrul comercial Pitești Retail Park. Investiția alocată celor 10 noi puncte de vânzare, fie trecute printr-un proces de reamenajare, fie deschise în locații noi, a ajuns la o valoare de 5 milioane de lei. În luna aprilie, retailerul a anunțat că devine prima rețea de magazine Smart Discounter electro-IT din România.

“Dacă în prima parte a anului ne-am propus să ajungem la 10 magazine Flanco Smart Discounter în 2024, în luna octombrie ne-am atins deja acest obiectiv, astfel că până la finalul anului urmează să îl depășim”, spune Ovidiu Nicușan, Director Marketing Flanco. “Pentru 2025 avem planuri și mai ambițioase – să redeschidem sau să inaugurăm cel puțin alte 50 de magazine Smart Discounter, iar în următorii doi ani să încheiem procesul de rebranding în întreaga rețea.”

Urmărește-ne și pe Google News
Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Suprafața totală a magazinelor Smart Discounter, deschise de la lansarea noii poziționări, a ajuns în prezent la 7.000 mp, în urma unei investiții de 5 milioane de lei. Acestea sunt amplasate în șapte orașe: două magazine în capitală, două în Ploiești și două în Pitești, respectiv unul în Constanța, Brașov, Suceava și Focșani.

Flanco este primul Smart Discounter electro-IT din România. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deține o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României.

Flanco a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 1,28 miliarde de lei, în creștere cu 20,4% față de anul precedent. În schimb, compania a trecut pe minus, pierderea netă atingând 11,43 milioane de lei, de la un profit net de 4,66 milioane de lei în 2022.

Acționarii retailerului sunt Iulian Stanciu - 95% și Dragoș Sîrbu - 5%.

viewscnt
Afla mai multe despre
flanco
magazin
electronice
smart discounter