Redport lansează o nouă companie

Redport lansează o nouă companie

Cosmin Savu-Cristescu, CEO Redport

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2024

Redport Capital, unul dintre dezvoltatorii rezidențiali autohtoni, înființează Redport Contractor – compania de antrepriză generală (AG) a grupului – cu scopul de a gestiona intern toate etapele edificării unui proiect imobiliar.

În afară de companiile de proiect pentru dezvoltarile imobilare, Redport deține mai multe companii care au know how-ul specific industriei de real estate. Prin înființarea Redport Contractor, grupul a finalizat procesul de internlizare a aspectelor critice necesare în succesul proiectelor pe care le dezvoltă. 

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Knauf Insulation a finalizat o investiție de 140 milioane euro la Târnăveni, cea mai modernă unitate din Europa Centrală și de Est CITEȘTE ȘI FOTO Knauf Insulation a finalizat o investiție de 140 milioane euro la Târnăveni, cea mai modernă unitate din Europa Centrală și de Est
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Primul proiect din portofoliul Redport Contractor este a treia fază din The Level Apartments, cu o valoare de peste 8 milioane de euro, care este gestionat integral din poziția de antreprenor general. Și în următorii ani, Redport Contractor va acomoda antrepriza generală în proiectul Infinity Nord, dar și în următoarea etapă a The Level Apartments, ansambluri în care valoarea lucrărilor de construcție se așteaptă să depășească 160 de milioane de euro. 

Redport are în portofoliu ansamblurile rezidențiale The Level Apartments – dezvoltat în patru faze și Infinity Nord – dezvoltat în două faze, amplasate în zona de Nord a Capitalei, două dintre proiectele iconice din această parte a Bucureștiului, cu o investiție totală estimată la peste 240 de milioane de euro.

Grupul Redport, cu afaceri de peste 100 milioane de lei înregistrate în 2023, a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Portofoliul grupului cuprinde două dintre proiectele-reper din București, The Level Apartments și Infinity Nord - acestea fiind deținute de Redport, în parteneriat cu omul de afaceri Dan Șucu.

VIDEO INTEGRAL Mesajele One United Properties - Ce se va întâmpla cu prețurile apartamentelor CITEȘTE ȘI VIDEO INTEGRAL Mesajele One United Properties - Ce se va întâmpla cu prețurile apartamentelor

Primele două faze din totalul de patru ale ansamblului The Level Apartments sunt deja livrate către comunitate, iar construcția fazei a treia urmează să înceapă în această toamnă, ultima fază fiind programată spre dezvoltare la începutul anului 2025. Proiectul The Level Apartments cuprinde un total de 600 de unități rezidențiale.

Infinity Nord, al doilea și unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din Capitală din portofoliul Redport, dezvoltat în patru faze și cu un total de 1.250 de unități rezidențiale -   urmează să fie lansat la finalul acestui an. Proiectul cuprinde, de asemenea, și spații dedicate de retail, educație, medicale, sport sau agrement.

În luna aprilie, Grupul Redport Capital a anunțat numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar.

viewscnt
Afla mai multe despre
redport capital
redport contractor