FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov

FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Dezvoltatorul imobiliar belgian VGP, prezent cu o rețea de cinci parcuri industriale pe piața românească, a început lucrările de construcție pentru extinderea clădirii B din VGP Park Brașov.

Această fază va adăuga 13.813 m² suplimentari la spațiul existent de 20.920 m² deja închiriat, răspunzând astfel cererii crescânde de spații logistice în regiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Proiectul imobiliar al grupului One, care prevede construirea unor turnuri de până la 35 etaje, aprobat de Consiliul Local Sector 5 în pofida opoziției lui Nicușor Dan CITEȘTE ȘI Proiectul imobiliar al grupului One, care prevede construirea unor turnuri de până la 35 etaje, aprobat de Consiliul Local Sector 5 în pofida opoziției lui Nicușor Dan
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

 

FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov


VGP Park Brașov, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 320.000 m², oferă un potențial total de 140.000 m²  de spațiu disponibil pentru închiriere. Cele trei clădiri deja livrate au o suprafață totală de 55.000 m².

În decembrie 2023, VGP a anunțat că împrumută 150 milioane euro pentru instalarea de panouri solare pe acoperișurile centrelor logistice, inclusiv în România.

One United Properties contractează o majorare cu 20 de milioane de euro a acordului de finanțare pentru dezvoltarea One Cotroceni Park Office CITEȘTE ȘI One United Properties contractează o majorare cu 20 de milioane de euro a acordului de finanțare pentru dezvoltarea One Cotroceni Park Office

În decembrie 2021, VGP a anunțat că își va alimenta toate birourile din Europa cu energie electrică provenită exclusiv din surse regenerabile.

VGP este prezentă în România cu o rețea de cinci parcuri industriale, în Timișoara, Sibiu, Brașov, Arad și București, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

CONFIRMARE FOTO Decizie neașteptată: Gigi Nețoiu iese din afacerea „Doi Cocoși“. Mama lui Cristi Borcea se pregătește să înceapă construcția unui bloc cu apartamente premium CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Decizie neașteptată: Gigi Nețoiu iese din afacerea „Doi Cocoși“. Mama lui Cristi Borcea se pregătește să înceapă construcția unui bloc cu apartamente premium

Dezvoltatorul imobiliar a cumpărat, în 2020, terenuri în România cu o suprafață totală de 513.000 metri pătrați pentru proiecte viitoare.

În 2022, cum a relatat atunci Profit.ro în premieră, VGP a achiziționat terenuri cu o suprafață totală de circa 24 de hectare, de la ieșirea din București pe Autostrada Soarelui, una dintre cele mai mari tranzacții cu teren ale anului.

VGP a fost înființată în 1998 de antreprenorul belgian Jan Van Geet ca o afacere de familie în Cehia, sediul companiei fiind relocat ulterior în Belgia.

CONFIRMARE Guvernul lansează riposta împotriva israelienilor de la Plaza Centers și cere despăgubiri pentru Casa Radio CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Guvernul lansează riposta împotriva israelienilor de la Plaza Centers și cere despăgubiri pentru Casa Radio

Jan Van Geet, care este și principalul acționar al companiei, cu o participație de aproximativ 34%, este creditat de Forbes cu o avere de 1,7 miliarde de dolari.

FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov
viewscnt
Afla mai multe despre
vgp
depozit