FOTO Nobis ridică vile în Pipera

FOTO Nobis ridică vile în Pipera
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2024

Grupul imobiliar Nobis, fondat și deținut de antreprenorul Marius Busu, dezvoltă un proiect rezidențial de lux, compus exclusiv din vile, cu o valoare estimată la aproximativ 28 de milioane de euro.

Proiectul, denumit Nobis Gardens, amplasat în Pipera, include 28 de vile, fiecare având o suprafață utilă care pornește de la 302 metri pătrați utili, la care se adaugă terase cu suprafețe cuprinse între 72 și aproximativ 100 de metri pătrați și o suprafață liberă de teren de 300 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Leoni, preluat recent de un miliardar austriac, declanșează concedieri în România din cauza prăbușirii pieței mașinilor electrice. Recent a și închis o fabrică din țară CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Leoni, preluat recent de un miliardar austriac, declanșează concedieri în România din cauza prăbușirii pieței mașinilor electrice. Recent a și închis o fabrică din țară

Adițional acestui proiect, Nobis intenționează să demareze în 2025 dezvoltarea unui proiect cu mai multe sute de apartamente, localizat în zona Tineretului - Văcărești, proiect care în acest moment se află în faze avansate de planificare.

FOTO Nobis ridică vile în Pipera

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nobis
vile
pipera