Cinemaraton se extinde! Televiziunea dedicată filmului românesc se va lansa în Republica Moldova

Cinemaraton se extinde! Televiziunea dedicată filmului românesc se va lansa în Republica Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

Cinemaraton, televiziunea dedicată filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, și-a anunțat lansarea în Republica Moldova.  Acest pas marchează o etapă importantă în expansiunea regională și va aduce publicului moldovean o selecție vastă de filme românești de calitate, disponibile 24 de ore din 24.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cinemaraton vrea să devină principala destinație pentru cinefili, oferind acces la o varietate de producții cinematografice românești, de la filme clasice la ultimele noutăți din industrie. Cinemaraton Moldova va difuza filme în limba română, produse atât în România cât și în Moldova. "Suntem încântați să aducem Cinemaraton în Republica Moldova și să oferim publicului de peste Prut acces la o experiență cinematografică de neegalat. Credem că lansarea noastră va revoluționa modul în care moldovenii consumă și apreciază filmele românești," a declarant Adrian Bucă, Director General Cinemaraton.

La Chișinău, echipa Cinemaraton din România a prezentat proiectul Cinemaraton Moldova.  La eveniment au participat Sergiu Prodan, ministrul Culturii din Moldova, Anca Mitran si Valentina Iusuphodjaev, președinții Centrului Național al Cinematografiei din România și din Republica Moldova, Șerban Marinescu, președintele Societătii Autorilor Români DACIN SARA, Bogdan Ficean, director General al DACIN SARA, Adrian Bucă, directorul Cinemaraton, actrița Ileana Popovici, producătorul Virgiliu Margineanu, reprezentant al  Cinemaraton Moldova, Irina Radu, consultant Clever Grup, dar  și regizori din cele două țări, 

Anunțul prezenței Cinemaraton în Republica Moldova este primul pas al intrării pe piață de peste Prut a Grupului Clever. În etapa următoare vor fi difuzate Prima News, Profit, Agro TV, Prima World, dar  și canalul special conceput pentru acest teritoriu - Prima TV Moldova.

Despre Grupul Clever

Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața media românească, care a reușit să se impună pe piața media din România dezvoltând o serie de proiecte curajoase în piața locală de televiziune, dar și în mediul online. Grupul Clever țintește să ocupe o poziție unică într-un climat extrem de competitiv, iar strategiile de dezvoltare ale produselor media pe care le deține urmăresc o procedură integrată și simplificată cu scopul asumat de a livra o soluție ”state of the art” în ceea ce privește conținutul video oferit, calitatea programelor și diversitatea acestora. Portofoliul complet al grupului Clever conține în acest moment 16 canale TV: PRIMA TV, PRIMA NEWS, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA 4 K, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA HISTORY, PRIMA COMEDY, PRIMA WORLD, NOSTALGIA TV si 9 website-uri (primanews.roprimasport.romedikatv.roagro-tv.roprofit.rocinemaraton.roprimatv.roservuscluj.roprimaplay.ro), împreună cu un complex de platforme social media interconectate, având comunități puternice, diverse și cu afinitate atât pentru conținutul online, cât și față de brandurile care le-au generat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cinemaraton
filme