Softelligence, preluată de de americani, are afaceri și profit în creștere

Softelligence, preluată de de americani, are afaceri și profit în creștere
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 4 iun 2024

Softelligence, controlată de compania americană Encora, tranzacție anunțată de Profit.ro, a consemnat în 2023 o cifră de afaceri de 72,8 milioane de lei, în urcare cu 15,5% față de 2022. Profitul net a urcat cu 60,6%, la 12,1 milioane de lei.

Datoriile au scăzut cu 35,3%, la 12,85 milioane de lei, în timp ce creanțele au avansat cu 33,9%, la 17,98 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News

Numărul mediu de salariați a sporit cu 7,5%, la 143 de persoane.

Acțiunile UiPath și-au pierdut aproape o treime din valoare după schimbarea de CEO. Dines, nerăbdător să revină la conducere CITEȘTE ȘI Acțiunile UiPath și-au pierdut aproape o treime din valoare după schimbarea de CEO. Dines, nerăbdător să revină la conducere

Softelligence a fost înființată în 2006 în București de către Adrian Blidăruș.

Compania are 3 centre de dezvoltare software și customer support la București, Craiova și Skopje (Macedonia), de unde deservește clienți cu anvergură globală. Totodată, grupul deține un birou și în Marea Britanie, din care deservește clienți enterprise la nivel global.

Cu sediul central în Scottsdale, Arizona, compania americană Encora este susținută de fondul de private equity Advent International și de Warburg Pincus, având peste 9.000 de angajați în circa 50 de birouri și laboratoare de inovare din SUA, Marea Britanie, Canada, America Latină, India și Asia Pacific.

viewscnt
Afla mai multe despre
softelligence
afaceri
profit net
datorii
creante
salariati