Schimbarea bateriei la modelele iPhone 16 Pro va costa mai mult

Schimbarea bateriei la modelele iPhone 16 Pro va costa mai mult
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris luni, 10:47

Apple nu a scumpit anul acesta iPhone-urilor, dar, în schimb a umblat la prețul perceput pentru schimbarea bateriei în cazul celor două modele Pro ale noii serii.

Schimbarea bateriei la iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max va costa 119 dolari, ceea ce reprezintă o scumpire cu 20 de dolari față de prețurile practicate pentru aceleași modele ale seriei anterioare.

Urmărește-ne și pe Google News

Deocamdată, prețurile pentru modelele mai vechi de iPhone rămân neschimbate, dar nu ar surprinde o scumpire și a acestora.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple extinde protecția anti-furt pentru iPhone CITEȘTE ȘI Apple extinde protecția anti-furt pentru iPhone

În 2022, Apple scumpea schimbarea bateriei în cazul modelelor iPhone 14 (cele mai noi la acea dată), care ajungea să coste 99 de dolari de la 69 de dolari.

Apoi, a urmat un val de scumpiri similare care a vizat nu doar modelele mai vechi de iPhone, ci și Apple Watch, iPad, și MacBook.

Pentru moment, scumpirea vizează doar versiunile Pro ale noii serii, nu și cele două modele mai ieftine, iPhone 16 și iPhone 16 Plus.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16
baterie
scumpiri