O companie dă fiecărui angajat un bonus de 43.000 euro din profit

O companie dă fiecărui angajat un bonus de 43.000 euro din profit
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2024

Compania germană de jocuri CipSoft va oferi aproape tuturor celor 100 de angajați ai săi câte zece bonusuri lunare la salariu, în total aproximativ 43.500 de euro fiecare, adică 85% din salariul lor anual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„CipSoft transferă un sfert din profitul anual către angajații săi sub forma unei redevențe. Toți cei care sunt angajați de mai mult de doi ani și jumătate primesc bonusul complet, în plus față de salariul lor fix”, a declarat Stephan Vogler, patronul companiei, în vârstă de 47 de ani, arată Știrile Pro TV.

FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă CITEȘTE ȘI FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă

Profiturile anuale au urcat acum la 14,5 milioane de euro (cu 22% mai mult decât anul precedent), scrie Bild.

„Suntem norocoși să putem rula un joc de serviciu live cu Tibia, care are o comunitate foarte loială în spate”, a mai precizat patronul.

CipSoft GmbH este un dezvoltator german de jocuri video cu sediul în Regensburg, landul german Bavaria. Fondată în 2001, compania este dezvoltatorul jocului „Tibia”.

Lansat în 1997, „Tibia” are 500.000 de jucători activi. Versiunea mobilă „TibiaME” este jucată zece milioane de oameni.

Alte bonusuri plătite de companii mari: Ferrari plătește angajaților săi un bonus anual de 13.500 de euro, Porsche 10.000 de euro, Mercedes 7.300 de euro, Opel 2.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bonus
cipsoft