NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo și multi alții vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo și multi alții vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 iun 2024

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie si business din Europa de Est. În fiecare an, specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiunile valoroase între participanti, companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. 

Techsylvania s-a consolidat ferm ca un hub de tehnologie, discuții provocatoare și oportunități de networking fără egal. Construind pe succesul ediției anterioare, Techsylvania 2024 este gata să depășească toate așteptările, oferind participanților ocazii excepționale de a se conecta, învăța și fi inspirați. Anul acesta ne vedem la Cluj Innovation Park pe 26 și 27 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News

Techsylvania 2024 - evenimentul unde poți interacționa cu viitorul tău

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Agenda ediției din acest an promite să ne ofere o viziune aspura următoarelor trenduri mari din domeniul tehnologiei. “Through the AI Looking Glass”, “How Companies Can Uplift Local Ecosystems on a Path to Global Dominance”, “Making Longevity Accessible & Achievable For All” sunt doar câteva dintre temele care așteapta să fie dezbătute pe scena Techsylvania alături de speakerii internaționali prezenți la Cluj-Napoca.

Participanții vor avea ocazia de a vedea, în premieră în România, prezentări ale unor invitați de excepție. Printre acestia, o găsim pe Christyl Johnson (NASA), care va prezenta tehnologii sustenabile necesare viitoarei prezențe umane pe Marte. 

Pentru cei interesați de provocările de securitate ale lumii actuale, atât reale cât și virtuale, Techsylvania i-a invitat pe Mircea Geoană (Secretar General Adjunct al NATO) și pe Nina Jane Patel (Expert Metaverse la Interpol), ale căror prezentări vor fi aduce cu siguranță răspunsuri la întrebări atât de cotidiene acum.

Din domeniul investitorilor, vor urca pe scena Techsylvania lideri ca Shervin Pishevar, un antreprenor vizionar, care în calitate de cofondator al Sherpa Capital, a gestionat fonduri de 650 milioane USD. A participat la dezvoltarea unor companii de succes, cum ar fi: Uber, Airbnb, Tumblr, Slack, Robinhood, Warby Parker.

Rezervă-ți locul la cel mai important eveniment de tech&business din Estul Europei

Pentru că organizatorii își doresc să aducă un public cât mai relevant la eveniment, am decis să oferim un discount de 35% cititorilor Profit.ro. Intră pe techsylvania.com/tickets și introdu codul PROFIT35 pentru a beneficia de reducere la biletele Premium și Builder. 

Techsylvania e mai mult decât conferința propriu zisă care se desfășoară în cele două zile pe 26 și 27 iunie, e un festival al inovației - este un întreg ecosistem care respiră idei geniale și pulsează inovație înapoi în societate.

viewscnt
Afla mai multe despre
techsylvania
nasa
mobileye