Metaminds va furniza 9.000 routere către STS. Cât va încasa compania

Metaminds va furniza 9.000 routere către STS. Cât va încasa compania
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 mai 2024

Metaminds a câștigat o licitație o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru furnizarea de echipamente de telecomuncații, contractul fiind semnat pentru suma de 8,1 milioane de euro, fără TVA, de la un estimat de 9 milioane de euro, fără TVA.

Compania va furniza 9.000 de routere în următorii doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
UE stabilește un reper pentru întreaga lume în reglementarea inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI UE stabilește un reper pentru întreaga lume în reglementarea inteligenței artificiale
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

La procedură au participat și Maguay Computers, Felix Telecom, Arctic Stream, Data Core Systems și Kontron Services Romania (fostă S&T Romania).

"Obiectul achiziției constă în furnizarea de routere acces echipate cu module WIFI și LTE/NR pentru telecomunicații speciale/infrastructuri critice", potrivit anunțului de participare.

UiPath a lansat investiția într-un startup francez de inteligență artificială CITEȘTE ȘI UiPath a lansat investiția într-un startup francez de inteligență artificială

Metaminds este un integrator de soluții de securitate cibernetică și a consemnat anul trecut un business de 242,99 milioane de lei, de la 178,6 milioane de lei față de 2022. Profitul net a coborât la 7,39 milioane de lei, de la 8,45 milioane de lei în 2022.

Compania a fost înființată în anul 2015 și desfășoară activități de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software- ului (cod CAEN 4651), fiind controlată de Servicebridge Partners - 48%, Metacapital Holding - 30,32%, Andrei Cruceru - 17,28% și Giorgia Bordușanu - 4,4%, potrivit datelor termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
licitație
ofertanți
routere