Grupul maghiar Inter-Computer intră pe piața din România cu ținta de a deveni cel mai important partener de afaceri IBM

Grupul maghiar Inter-Computer intră pe piața din România cu ținta de a deveni cel mai important partener de afaceri IBM

Gabriel Tomescu, CEO Inter Computer România

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Inter-Computer Group (ICG), lider pe piața de soluții tehnologice în Europa Centrală și de Est și, de asemenea, unul dintre cei mai mari parteneri Platinum al IBM din regiune, își extinde operațiunile pe piața din România începând cu acest an. Având ca obiectiv principal integrarea produselor IBM, în special în sectorul financiar-bancar, compania își propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate. Extinderea în România se realizează împreună cu partenerul local New Business Dimensions.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Inter Computer România își propune să devină cel mai important partener de afaceri IBM din România.

ULTIMA ORĂ UiPath raportează mari pierderi, Dines preia din nou șefia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ UiPath raportează mari pierderi, Dines preia din nou șefia

Cu o echipă locală de 10 persoane, Inter Computer România este condusă din rolul de CEO de Gabriel Tomescu. El are 25 de ani de experiență în managementul companiilor IT din România și internațional. A lucrat la Kyndryl, Hitachi Vantara, GBM, Bull Romania.

"Inter Computer România nu este doar o filială sau o extensie a grupului, ci o entitate independentă dedicată în întregime pieței locale", spune acesta.

„România dispune de multe resurse în domeniul IT, iar noi suntem nerăbdători să colaborăm cu profesioniști locali talentați. Suntem încrezători în succesul din România, pornim la drum cu o echipă remarcabilă și ne propunem să devenim cel mai mare partener IBM din țară", a declarat Miklos Fabri, Director Executiv al Inter-Computer-Informatika Ltd Ungaria.

Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimată depășește 3 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
inter-computer
ibm